Facebook

Nieuwsbrief

 

Artikelen in Facebook

Vergrijzing op Facebook: hoe ziet de toekomst eruit?

Al tijden wordt er geroepen dat Facebook over haar hoogtepunt heen is. Het gebruikersaantal neemt nog steeds toe, maar dit is vooral te danken aan oudere doelgroepen. Het ‘daddy-on-the-dancefloor-syndroom’ is dan ook de reden dat steeds meer jongeren kiezen voor andere sociale netwerken, zoals Snapchat of Instagram. Wat betekent de toenemende vergrijzing voor de toekomst van Facebook?


Facebook en Binnenlandse Zaken proberen Nederlanders naar de stembus te krijgen

Nederlandse Facebookgebruikers zien op verkiezingsdag een opvallende herinnering om te gaan stemmen bovenaan hun tijdlijn. Dit zogenaamde Voter Megaphone-bericht bevat een link naar een kaart waarop Facebook gebruikers het dichtstbijzijnde stemlokaal kan vinden. Daarnaast vraagt het Facebookers of ze al gestemd hebben, zodat ze dat kunnen delen met hun vrienden en familie.


Social media in 2017: de laatste statistieken

Een update van het actuele socialmediagebruik in Nederland. Hoeveel gebruikers heeft bijvoorbeeld Snapchat daadwerkelijk? Stagneert de groei van Facebook of groeit het netwerk nog steeds? In dit artikel bespreken we de groei van de verschillende kanalen. Niet alleen de groei in gebruikers, maar ook  de nieuwe mogelijkheden worden besproken.


Meer artikelen in Facebook

Topic: Facebook

In dit topic lees je de laatste ontwikkelingen, trends en achtergronden rondom Facebook. Blijf op de hoogte van de laatste updates en doe inspiratie op om Facebook te gebruiken voor het verbeteren van je business. Ook bijdragen aan dit Topic? Mail dan naar topics@emerce.nl.

Interessant in andere Marketing topics