Influencer marketing

Nieuwsbrief

 

Artikelen in Influencer marketing

Amerikaanse toezichthouder waarschuwt influencers

De Amerikaanse telecom- en mediatoezichthouder FTC heeft tientallen influencers per brief een waarschuwing gestuurd. De veelgebruikers van YouTube, Snapchat en Instagram zijn niet duidelijk genoeg over hun samenwerking met adverteerders. Is een snap, een post op Instagram of een video op YouTube reclame of niet? Dat is lang niet altijd duidelijk voor de kijkers, volgers […]


‘Emilie Tabor (IMA): ‘Micro influencers zijn de trend’

Een beetje hip bedrijf stopt vandaag de dag geen geld meer in een doorsnee reclame. Het inzetten van zogenaamde influencers is effectiever. “Een influencer is voor ons iemand die invloed uitoefent op zijn of haar doelgroep. Iemand die online een groot of een sterk bereik heeft en de juiste doelgroep weet te activeren”, aldus Emilie Tabor, één van de drie oprichters van IMA: influencer marketing agency.


Meer artikelen in Influencer marketing

Topic: Influencer marketing

In dit Topic lees je alles over Influencer Marketing. De vorm van marketing waarbij merken of organisaties een persoon of groep inzetten om invloed uit te oefenen op het gedrag van de doelgroep. Hoe groot is het belang van Influencer Marketing, hoe kom je aan influencers, waar liggen de kansen en met welke tips & tricks moet je rekening houden? Je leest het hier.

Interessant in andere Marketing topics