Online marketing

Nieuwsbrief

 

Artikelen in Online marketing

Dynamic prospecting: retargeting op een nieuwe doelgroep

Ondanks het soms irritante gevoel dat dat ene paar schoenen je blijft achtervolgen, weten we allemaal dat dynamic retargeting werkt als een trein. Het grootste nadeel hieraan is dat men op je website geweest moet zijn om de doelgroep te kunnen targeten. Hoe pas je dit succes toe op een nieuwe doelgroep? Daar komt dynamic prospecting om de hoek kijken.


Energieleveranciers vallen buiten SEO-top 10 Energie

Niet de energieleveranciers zelf maar de prijsvergelijkers in deze markt scoren het hoogste qua SEO-zichtbaarheid, zo laat een nieuw onderzoek zien. SEO Effect onderzocht begin deze maand hoe energiebedrijven en -vergelijkers qua zichtbaarheid scoren in Google. Vanmiddag publiceerde het de resultaten. Opvallend daarin is dat het de dienstverleners rondom de energiebranche zijn die qua zichtbaarheid […]


DoubleClick for search: waarom je wil werken met DS3 – deel 1

Vorig jaar blogde mijn collega al over het gebruik van DoubleClick en hoe je dit effectief kan inzetten. Inmiddels zijn we een jaar verder en werken we al voor een groot aantal enthousiaste opdrachtgevers met DoubleClick for Search. In dit eerste blog vind je een aantal best practices en welke functies van DS3 heel waardevol zijn.


First peek: de gloednieuwe Google Adwords Alpha Interface

Halverwege 2016 liet Google doorschemeren dat de nieuwe Google AdWords Alpha interface eind 2017 beschikbaar zal worden voor adverteerders in ons favoriete advertentieplatform. Eind januari zijn er berichten verschenen waarin duidelijk werd dat Google de Alpha van de nieuwe interface op kort termijn al ging testen voor een selectie van AdWords accounts. Vandaag is het zover….


Meer artikelen in Online marketing

Topic: Online marketing

In dit Topics artikelen over onder anderen strategie, campagnes, branding. Van recente ontwikkelingen tot best practises en cases. Ook bijdragen aan dit Topic? Mail dan naar topics@emerce.nl.

Interessant in andere Marketing topics