Deel dit artikel
-

10 miljoen exemplaren verkocht van PlayStation 5

Sony heeft sinds de lancering in november 2020 10 miljoen exemplaren verkocht van zijn nieuwe gamecomputer PlayStation 5. Het is daarmee best lopende spelcomputer uit de geschiedenis van het Japanse bedrijf, aldus Sony Interactive Entertainment.

Ook de games deden het goed. Spider-Man: Miles Morales van Insomniac Games is bijvoorbeeld 6,5 miljoen keer gedownload. 2020 MLB The Show 21 van San Diego Studio is 2 miljoen keer verkocht.

Sony kan de vraag naar de PlayStation 5, die sinds de lancering al mondjesmaat werd uitgeleverd, naar eigen zeggen nog steeds niet aan.

Toch worden in hoog tempo nieuwe en exclusieve games gelanceerd, onder meer God of War van Santa Monica Studios, Gran Turismo 7 van Polyphony Digital, en Horizon Forbidden West van Guerrilla Games.

Deel dit bericht

1 Reactie

prijs ps5

Mooi dat er 10 miljoen exemplaren zijn verkocht maar dit is wel de slechtste release van Sony ooit! Bijna geen console te verkrijgen en daarnaast wordt je gek van de “fake” sites. Naar mijn idee heeft Sony te snel willen releasen omdat ze bang waren voor de concurrentie….

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond