Deel dit artikel
-

200.000 verkooppartners voor Singles Day

Meer dan 200.000 merken nemen deel aan Singles Day van Alibaba op 11 november 2022. ‘11.11 zal dit jaar het meest diverse assortiment producten in de geschiedenis van het evenement hebben’, belooft het Chinese bedrijf.

De nadruk ligt dit jaar op duurzame producten, waaronder kleding, voedsel en cosmetica, die van een special groen productlabel worden voorzien.

De voorverkoop op Tmall, het belangrijkste verkoopplatform. is eind oktober al begonnen. Verkooppartners krijgen voor het eerst de beschikking over een marketinganalysetool voor wat Alibaba noemt ‘realtime beslissingen’.

Het 11.11 Global Shopping Festival begon in 2009 met deelname van slechts 27 verkopers als een evenement voor verkopers en consumenten om het bewustzijn over de waarde van online winkelen te vergroten.

De naam Singles Days wordt niet meer gevoerd. Aanvankelijk was 11.11 bedoeld voor vrijgezellen die cadeaus voor zichzelf mochten kopen.

Buiten China is Singles Days niet echt aangeslagen, al hebben Nederlandse webwinkels nog wel geprobeerd om mee te liften op de bekendheid van het koopjesfestijn.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond