Deel dit artikel
-

22Tracks winnaar Dutch Startup Awards

De startup 22Tracks is donderdagavond met twee prijzen naar huis gegaan tijdens de uitreiking van de Dutch Startup Awards. Met de meeste stemmen van het publiek ging de muzikale startup als hoofdwinnaar de nacht in.

Daarnaast won 22Tracks ook de prijs voor beste applicatie. Het principe van de applicatie is simpel: een jukebox met 22 speellijsten van verschillende genres en 22 nummers per genre, uitgekozen door dj’s die dat genre draaien.

De wedstrijd, waar Nederlandse internetstartups de competitie aangaan, werd voor de tweede keer georganiseerd door The Next Web en Emerce. Van de 70 ingezonden startups, werden er 5 genomineerd per categorie. Er zijn meer dan 8.000 stemmen uitgebracht via de bekende sociale netwerken.

Andere winnaars dit jaar waren WeTransfer, die met de prijs voor beste webapplicatie naar huis ging. Whoopaa werd bekroond tot beste nieuwkomer. De grootste belofte is dit jaar Film It Yourself van VPRO’s 3voor12. De prijs voor beste oprichter ging naar Mathys van Abbe van Mobypicture.

Vorig jaar kwam Eduhub als grote winnaar uit de bus.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond