Deel dit artikel
-

24/7 Europe ontwikkelt ad server voor Wap

24/7 Europe komt met de eerste WAP (Wireless Application Protocol) adserver ter wereld. Via dit nieuwe systeem moet het mogelijk worden om te adverteren via mobiele telefoons en palm tops. Het systeem ondersteunt onder meer het tonen van de advertenties, het beheer daarvan en het monitoren van de campagnes.

24/7 Europe heeft al testen in Nederland afgerond voor Emerce en XOIP op Twigger . Een multi-market campagne voor online retailer Dressmart.com is op komst op Kauppalehti en Sunpoint in Finland en KRAK in Denemarken. Ook in Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en Noorwegen zullen de komende weken testen plaatsvinden. Daarna zal deze nieuwe service in geheel Europa beschikbaar zijn voor de klanten van 24/7 Europe.

Volgens de onderzoekers van Forrester is bijna negentig procent van de bedrijven die actief zijn op Internet, ook bezig met de ontwikkeling van Wap-sites. Nieuwe projecten als de adserver kunnen een forse groei voor online reclamebestedingen betekenen.

Antti Eränne, Strategic Development Director bij 24/7 Europe: 'Wij willen ons profileren als de pioniers op het gebied van mobile advertising, door zowel content providers als adverteerders toegang te geven tot de meest geavanceerde en vernieuwende technologische oplossingen.'
24/7 Europe denkt dat er tegen 2003 meer dan een half miljard gebruikers van WAP-apparatuur zijn.

Deel dit bericht

1 Reactie

R. Felix

Felix & Mertens heeft de eerste wap, fax, sms en mail adserver ter wereld geïntegreerd in één systeem. Via dit systeem kunnen organisaties, die bijvoorbeeld gratis internetdiensten willen opzetten om Nederlanders aan één nummer willen helpen waarmee gefaxt, gemaild en gewapt kan worden, banners en advertorials meezenden.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond