Deel dit artikel
-

24/7 introduceert e-commerce advertenties

Online advertentiebureau 24/7 biedt het bedrijfsleven een nieuwe manier om e-commerce te bedrijven. Via het systeem BannerBuy kunnen ze hun verkoop- en data-gegevens van adverteerders via een banner laten lopen. Het gehele proces, vanaf de verkoopaanbieding tot en met de transactie' verloopt via de banner, waar een minisite achter draait.

Op deze wijze zou adverteren op het web ook interessant kunnen zijn voor bedrijven die geen eigen website hebben. BannerBuy is geschikt voor de verkoop van consumentenproducten en sampling, het aanbieden van gratis producten via internet. Ook hoeven bedrijven geen investering te doen in de afhandeling en verwerking van de binnengekomen reacties.

BannerBuy wordt ondersteund door WorldPay , dat is gespecialiseerd in de afhandeling van verkooptransacties via Internet. Alle informatie die via BannerBuy binnenkomt, wordt per klant gecodeerd en veilig opgeslagen, en is gratis opvraagbaar voor adverteerders.

Wat BannerBuy gaat kosten is nog niet duidelijk, maar de prijs wordt in ieder geval flat fee per 1000 vertoningen. De productie van de minisite, de opzet van het systeem, het database management en het bevestigen van de orders die binnenkomen zijn bij de prijs inbegrepen.

24/7 Europe heeft de exclusieve rechten verworven voor het aanbieden van BannerBuy in Europa. Behalve in Nederland wordt de dienst ook aangeboden in Groot-Brittannië, Frankrijk en Italië. Binnen twee maanden volgt de lancering in de resterende landen van Europa. Het oorspronkelijk Amerikaanse 24/7 Media is sinds april actief op de Nederlandse markt.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond