Deel dit artikel
-

250 miljoen actieve gebruikers voor Microsoft Teams

Microsoft Teams heeft nu bijna 250 miljoen maandelijkse actieve gebruikers (MAU). Dat maakte CEO Satya Nadella gisteren bekend tijdens een toelichting op de kwartaalcijfers.

De laatste keer dat het bedrijf cijfers onthulde, stond de teller nog op 145 miljoen.

De groei is mede te danken aan de bundel Office, waarvan Teams onderdeel is, maar ook heeft de coronacrisis de adoptie versneld. Microsoft stelde Teams gratis beschikbaar.

Er zijn zeker 124 bedrijven met meer dan 100.000 gebruikers op Teams en 3000 met meer dan 10.000 gebruikers.

Het gebruik zal in de toekomst ongetwijfeld toenemen aangezien Teams onderdeel wordt van Windows 11. De applicatie dook vorige week al op in een vroege preview voor ontwikkelaars.

Foto Shutterstock

 

Deel dit bericht

1 Reactie

KoalaBear

In het begin was Teams niet bepaald goed. Maar is sinds de ellende flink verbeterd. Met m’n oude dual core werklaptop was het niet te doen, als ik dan aan het videobellen was kon ik nog geen Excel sheet openen.

Gelukkig met de nieuwe 8 core laptop geen problemen meer. Het mag nog steeds allemaal een stuk sneller en betrouwbaarder. Binnenkort komt er een snellere versie die ook een stuk minder geheugen inneemt.

Zit gemiddeld wel 2-3+ keer per dag in calls en vind het wel erg prettig. Zonder Teams had het thuiswerken helemaal niet zo goed gegaan.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond