Deel dit artikel
-

270 miljoen voor verhuurplatform Grover

Het verhuurplatform voor populaire elektronica Grover sluit een nieuwe lening af voor 270 miljoen euro. Hiermee wil het in Duitsland, Nederland en daarbuiten groeien.

Meer producten en nieuwe markten staan komende kwartalen op de agenda bij Grover. Het Duitse bedrijf sloot hiertoe een financiële deal met M&G.

Juist nu is het sentiment op de consumentenmarkt goed om te investeren in groei. Directeur en oprichter Michael Cassau legt uit: “Nu de kosten voor levensonderhoud en de inflatie stijgen vinden consumenten de weg naar Grovers verhuurplatform. Zonder grote investeringen vooraf krijgen ze de elektronica in handen die ze nodig hebben. Ons klantenbestand is sinds begin dit jaar met vijftig procent gestegen.”

Grover verhuurt producten als iPhones, EarPods. Fitbits, DJI drones en Canon-camera’s. Het is geen typisch verhuurbedrijf, maar een onderneming met een achtergrond in fintech. De elektronica worden dan ook vermarkt als financieel product. Een huurperiode is minimaal een maand. Er zit geen maximum aan. Het is ook mogelijk om het gehuurde producten te kopen.

Foto: Widhi Rachmanto (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond