Deel dit artikel
-

2,75 miljoen euro voor Dealroom

Dealroom heeft 2,75 miljoen euro groeigeld opgehaald bij de investeringsmaatschappijen Shoe Investments en Knight Venture Capital. Het in Amsterdam gevestigde Dealroom helpt professionele investeerders, bedrijven en lokale overheden om innovatieve technologiebedrijven te vinden. De financiering zal de expansie van het bedrijf in Europa, Azië en de Verenigde Staten versterken.

Dealroom is opgericht in 2013 en gevestigd in Amsterdam. Het Nederlandse bedrijf verkent en analyseert de prestatiekenmerken van innovatieve bedrijven, voornamelijk startups en scale-ups, in Europa en de Verenigde Staten. De rapporten worden afgenomen door The Economist, The Financial Times, BBC, The New York Times en Washington Post. Dealroom heeft inmiddels 30.000 gebruikers.

Shoe Investments, de investeringsmaatschappij van de Rotterdamse ondernemer Pieter Schoen, investeert in snel groeiende en schaalbare ondernemingen. De Amsterdamse investeringsmaatschappij Knight Venture Capital is gespecialiseerd in investeringen in business-to-business softwarebedrijven.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond