Deel dit artikel
-

Genomineerden voor de Friends of Search Awards 2020 bekend

De genomineerden voor de Friends of Search Awards 2020 zijn bekend. Slimster, SKODA en Europcar maken kans op de prijs voor beste werk in Search Engine Optimization (SEO). Leen Bakker, A-Z Barbecue & Gourmet Party Service en Bol.com dingen mee naar de Search Engine Advertising (SEA)-prijs. De uitreiking vindt plaats tijdens het Friends of Search-congres op 4 februari in Amsterdam.

Bij de beoordeling van de inzendingen keek de jury naar hoe de cases zich onderscheiden in helder strategisch denken, innovatie, effectiviteit, tastbare resultaten, duidelijkheid en privacyvriendelijk en verantwoord datagebruik.

De onafhankelijke jury bestaat uit (inter)nationale search-experts, met naast Adams en Vallaeys ook onder meer Brad Geddes (Co founder – AdAlysis), Marcus Tober (Chief Innovation Officer – Searchmetrics) en Kate Adams (Head of Media & Measurement Specialists NL – Google).

De Friends of Search Awards zijn een initiatief van de branche-organisaties DDMA en IAB Nederland, de organisatie achter het jaarlijkse Friends of Search-congres. De awards worden dit jaar voor het eerst uitgereikt.

Friends of Search vindt dit jaar voor de zevende keer keer plaats en wegens succes dit jaar voor het eerst in het buitenland. Op 5 februari trekken de search-experts naar Brussel om dezelfde line-up aan onze onderburen te presenteren.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond