Deel dit artikel
-

Kees Koolen stopt miljoenen in ParkBee

Koolen Industries, het technologiefonds onder leiding van ondernemer Kees Koolen, investeert samen met een aantal andere tech-ondernemers en investeerders 30 miljoen euro in het technologieplatform voor off-street parking ParkBee.

Tot dusver waren Statkraft Ventures, Innovation Quarter, het management en medewerkers aandeelhouders van ParkBee. Investeerder Kees Koolen is bekend als voormalig bestuurder bij onder meer de succesvolle online tech-platforms als Booking en Uber.

Met de investering is ParkBee – sinds vijf jaar actief op de parkeermarkt – in staat om de geplande verdere expansie in Europa te realiseren.

De versterking van het aandelenkapitaal van ParkBee zorgt er onder andere voor dat de onderneming kan uitbreiden naar Frankrijk en Ierland. Momenteel is ParkBee actief in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en België.

Dankzij het ‘slimme’ online platform van ParkBee worden ongebruikte parkeervoorzieningen bij kantoren, hotels, appartementencomplexen en andere openbare garages optimaal benut.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond