Deel dit artikel
-

Jumbo rolt bezorgcapaciteit in Zuid-Holland verder uit

Jumbo Supermarkten opent vandaag in Dordrecht alweer haar vijftiende thuisbezorghub. Vanuit deze nieuwe distributielocatie aan de Heliotroopring 200 in Dordrecht, zullen online bestelde boodschappen via jumbo.com en de Jumbo app rechtstreeks bezorgd worden bij klanten in Zuid-Holland.

Met de hub vergroot Jumbo haar online bezorgcapaciteit in en rondom plaatsen als Barendrecht, Dordrecht, Hellevoetsluis, Ridderkerk, Rotterdam, Spijkenisse en Zwijndrecht.

In 2022 volgen onder meer Gorinchem, Hellevoetsluis en Papendrecht. Naar verwachting is de hub in Dordrecht medio 2022 volledig operationeel.

De online bestellingen op Jumbo.com en de Jumbo app worden via het e-fulfilmentcenter in Bleiswijk geleverd bij de nieuwe hub in Dordrecht. Vervolgens vinden de boodschappen vanuit hier – en niet langer via de winkels – hun weg rechtstreeks naar klanten thuis of op het werk.

Jumbo start in de regio met circa 10 bussen en naar verwachting zullen later in 2022 zo’n 50 bezorgbussen direct naar alle klanten in Zuid-Holland rijden om hun online bestelde boodschappen te bezorgen.

DORDRECHT
Heliotroopring 200
Opening JUMBO Online hub

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond