Deel dit artikel
-

550 slimme pakketkluizen bij PLUS

Zeker 550 slimme pakketkluizen van Instabox worden geïnstalleerd in PLUS supermarkten door heel Nederland. Daarmee bereikt het kluizenbedrijf voor het eerst landelijke dekking.

De eerste Instabox werd als onderdeel van een pilot geplaatst bij PLUS Verhoeven, een pilot waar ook andere pakketvervoerders bij betrokken waren. Nu worden in versneld tempo meer kluizen naar PLUS vestigingen uitgerold.

Instabox is een Zweeds logistiek bedrijf dat behalve in Nederland ook actief is in Duitsland, Denemarken, Noorwegen en Zweden.

Het bedrijf bezorgt sinds november 2021 als eerste pakketbezorger in Nederland haar pakketten volledig fossielvrij. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van elektrische voertuigen. De niet-elektrische bestelwagens rijden op HVO100 biodiesel, waardoor de uitstoot volgens het bedrijf met 90 procent wordt verminderd.

Consumenten kiezen Instabox als pakketbezorger tijdens het afrekenen bij een webwinkel. De klant ontvangt vervolgens een tracking link met het exacte tijdstip waarop het pakket kan worden opgehaald, net als een sms met een pincode om de pakketkluis te openen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond