Deel dit artikel
-

Rewe opent grootste kassaloze winkel van Europa

De Duitse supermarktketen Rewe heeft na een testfase zijn grootste kassavrije winkel geopend in Hamburg. De nieuwe Pick&Go-testmarkt in de wijk Hoheluft West in het district Eimsbüttel zet volgens Rewe ‘nieuwe normen’ op het gebied van technologische complexiteit en klantenservice.

Klanten kunnen op vier manieren hun aankopen betalen: zonder kassa via Pick&Go met behulp van de app, door te scannen en te betalen bij een terminal, via computervisie ondersteuning of klassiek bij de kassa.

Met een verkoopoppervlak van meer dan 1.200 vierkante meter en een assortiment van ongeveer 20.000 artikelen is de nieuwe Rewe supermarkt de grootste in Europa die is uitgerust met Computer Vision technologie, ontwikkeld door het bedrijf Trigo.

Trigo richt zich op kunstmatige intelligentie en werkt ook samen met ketens als Netto, Auchan, Aldi en Tesco. De technologie werd door Rewe uitgebreid getest in de Pick&Go-markten in Keulen, Berlijn, München en Düsseldorf.

Hamburg is de eerste en tot nu toe enige stad in Duitsland die binnenkort zelfs twee Rewe Pick&Go-testmarkten zal tellen. Na de start in de Hoheluftchaussee staat de tweede locatie al in de startblokken: op slechts twee kilometer afstand in de Altonaerstraße 67 / hoek Amandastraße moet het systeem na de zomer voor alle klanten beschikbaar zijn op meer dan 900 vierkante meter winkelruimte. De markt werd medio juni heropend na verbouwing en wordt momenteel getest.

De Rewe- en Nahkauf-markten worden gerund als filialen of door zelfstandige handelaren.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond