Deel dit artikel
-

Eerste genomideerden voor Dutch Marketing Awards 2016

Fitmo, Deskbookers, TravelBird en Blendle behoren tot de kanshebbers voor de Dutch Marketing Awards 2016, die in maart wordt gehouden. Uit alle inzendingen heeft de jury een shortlist samengesteld voor de categorieën Marketing Launch of the Year, Marketing Next of the Year, Marketing Company of the Year en Internal Branding Company of the Year.

Marketing Launch of the Year
In de categorie Marketing Launch zijn succesvolle nieuwkomers genomineerd die inspireren met een onderscheidende introductie in de Nederlandse markt met aantoonbaar goede (begin-)resultaten.

Ace & Tate
BUX
Deliveroo
Deskbookers
Fitmo
Vandebron
Westwing

Marketing Next of the Year
De genomineerde organisaties in deze categorie hebben het afgelopen jaar met een indrukwekkende marketingstrategie hun succes kunnen kapitaliseren en hebben op het juiste moment aanpassingen doorgevoerd.

Blendle
citizenM
Dopper
fairzekering
HelloFresh
OUTFITTERY
Spaces
TravelBird

Marketing Company of the Year
In de categorie Dutch Marketing Company zijn organisaties genomineerd waar marketing al jaren een duidelijke, leidende rol speelt in het bepalen van visie, purpose, strategie en bedrijfsvoering.

Attractiepark Toverland
Booking.com
De Bijenkorf
Heineken
Hunkemöller
IKEA
Tesla
Van Gogh Museum

Internal Branding Company of the Year
In deze categorie zijn de nominaties toegekend aan organisaties die aantoonbaar effect hebben geboekt met internal branding, zowel binnen hun eigen organisatie als in de markt.

Asito
Coolblue
Hutten
Jumbo
Korps Mariniers
Tony’s Chocolonely
Transavia
Triodos Bank
YoungCapital

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond