Deel dit artikel
-

Microsoft rolt nieuwe versie van Outlook uit

Microsoft heeft een nieuwe versie van zijn maildienst Outlook uitgerold. De nieuwe webdienst kon sinds mei 2015 al worden uitgeprobeerd, maar nu is de nieuwe versie in elk geval voor Amerikaanse gebruikers beschikbaar.

Belangrijkste verschil is dat Outlook.com is geïntegreerd met Office 365. Daardoor kunnen bijvoorbeeld Office documenten in Outlook worden bewerkt of makkelijk vluchtbevestigingen in de agenda worden geplaatst.

Ook zijn allerlei uitbreidingen mogelijk, zoals die van Uber, PayPal, Evernote, Yelp en Wunderlist. Deze zijn verkrijgbaar in de Office Store. Verder laat Outlook gebruikers gifjes (bewegende plaatjes) aan e-mails toevoegen. Tot slot is de integratie met Skype is verbeterd.

Onduidelijk is wanneer deze uitbreidingen ook in de Benelux beschikbaar komen.

Gmail heeft intussen Gmailify geïntroduceerd voor zijn Android apps. Daarmee kunnen berichten van externe maildiensten als Outlook en Yahoo beter profiteren van alle standaard Gmail functies als spambescherming en notificaties. Hiertoe moet het e-mail adres van de externe mail wel eerst handmatig worden gelinked aan Gmail.

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond