Deel dit artikel
-

Aantal online bezoekers Bijenkorf nu 116 miljoen

Online nam het aantal bezoekers van De Bijenkorf vorig jaar met 21 procent toe tot ruim 116 miljoen. Dit is inclusief de groei van bezoekers in Duitsland en België.

In Nederland steeg het aantal online bezoekers met 14 procent. Net als in voorgaande jaren vormde de Nederlandse consument de belangrijkste klantgroep.

De jaarcijfers tonen een omzetstijging van 10,5 procent. Dit terwijl de non-food retailmarkt een plus van 2,9 procent realiseerde. Aan de omzetgroei in 2019 droegen zowel de fysieke winkels als de webshop bij, met respectievelijk 10 en 11 procent.

De operationele winst voor afschrijvingen en eenmalige lasten voor onder andere de verhuizing naar een nieuw distributiecentrum, aanpassing van de hoofdkantoor organisatie en de verhuizing naar een nieuw hoofdkantoor, steeg in 2019 met 5,8 procent naar 43.7 miljoen.

Deel dit bericht

2 Reacties

Annelies

Nogal nutteloze KPI dit “Aantal online bezoekers in 2019” zonder context. Ik neem aan, gezien het aantal, dat het wereldwijd is? Maar hier heb je toch niets aan. Vermeld dan alleen het aantal bezoekers uit de landen waarin je levert.

Maarten

Vast geen uniek bezoek, als het meezit is het GA data, heb je vrij weinig aan zonder nuances.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond