Deel dit artikel
-

ABN breidt aantal financiële zorgcoaches uit

ABN AMRO heeft het aantal financiële zorgcoaches aanzienlijk uitgebreid: in 2021 verdubbelde zij dit aantal al naar zestig en nu is de grens van ruim honderd zorgcoaches gepasseerd.

De samenleving digitaliseert in een hoog tempo en dat geldt ook voor het online betalingsverkeer. Het is echter voor lang niet iedereen eenvoudig om goed met digitale tools om te kunnen gaan.

De zorgcoaches geven iedereen die hieraan behoefte heeft hulp bij dagelijkse bankzaken: van online bankieren tot het aanvragen van een machtiging of hulp bij het regelen van verzekeringen.

Het aantal zorgcoaches van ABN AMRO is in de afgelopen jaren sterk gegroeid: In 2016 waren er zes zorgcoaches, in 2017 waren dit er veertien en in 2019 waren dertig Financiële zorgcoaches actief. Tijdens corona, toen veel mensen hun bankzaken noodgedwongen vanuit huis moesten regelen, verdubbelde ABN AMRO dit aantal naar zestig en dit jaar is de grens van honderd zorgcoaches gepasseerd. Met deze uitbreiding wil ABN AMRO zorgen dat bankieren voor al haar klanten dichtbij en persoonlijk blijft.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond