Deel dit artikel
-

Accenture opent registratie Blue Tulip Awards 2020

Ondernemers en bedrijven kunnen vanaf deze week hun start-upinitiatieven inschrijven voor de Blue Tulip Awards, de opvolger van de Accenture Innovation Awards. Met de naamsverandering wil Accenture naar eigen zeggen de slagkracht van het grote start-upecosysteem van startende ondernemers, grote bedrijven, accelerators, investeerders en andere innovatiepartners verder vergroten en groei stimuleren.

Zowel startende ondernemers als grote bedrijven met start-upinitiatieven die jonger zijn dan drie jaar, kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de Blue Tulip Awards. Deelnemers registreren zich voor de volgende thema’s: Health, Nutrition, Living & Working, Security, Climate, Education, Mobility en Finance. Inschrijven kan tot en met 17 november 2019.

Partners van de Blue Tulip Awards zijn onder andere Avanade, Dell EMC, Growth Tribe, Impacthub, Microsoft, nlgroeit, Oracle, PNO, Rockstart, Silicon Canals, Stibbe, SubTracers, Symbid, Techleaps.nl, TekDelta, The Next Web en YesDelft.

Start-upinitiatieven spelen een steeds belangrijker rol, zegt Accenture. Ze geven invulling aan een geheel nieuwe internationale markt: een die gebaseerd is op ondernemerschap, innovatie en daadkracht. Daarom is het acceleratorprogramma omgedoopt tot de Blue Tulip Awards. ‘Op deze manier hopen we meer organisaties aan te moedigen zich aan te sluiten. Daarmee kunnen we gezamenlijk de impact van het ecosysteem vergroten door veelbelovende start-ups te verbinden met accelerators, investeerders en innovatiepartners.’

De tijdlijn ziet er als volgt uit:
• de inschrijvingstermijn voor innovaties loopt tot en met 17 november 2019;
• 2 tot 10 december 2019: jurybijeenkomsten;
• 14 januari 2020: bekendmaking van de top 25-innovaties per thema;
• 14 februari 2020: bekendmaking van de top 10-innovaties per thema;
• 13 maart 2020: bekendmaking van de top 5-innovaties per thema;
• 17 april 2020: de finales van de Blue Tulip Awards vinden plaats tijdens de Accenture Innovation Summit. Na pitches van de finalisten worden de winnaars per categorie bekendgemaakt.

Foto Pixabay

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond