Deel dit artikel
-

ACE voegt bureaus samen op nieuwe locatie

Bureaunetwerk opent in de Amsterdamse Houthavens een nieuwe locatie. Daar zitten sinds kort alle bureaus uit Amsterdam en omgeving samen.

Acht van de twaalf aangesloten bureaus hebben sinds kort een vestiging aan de Danzigerkade 15. Die locatie is opgebouwd vanuit een bepaalde bedrijfsfilosofie die wordt aangeduid met ‘Club ACE’.

Die gedachte krijgt zijn weerspiegeling in de inrichting van het gebouw. Een open en inclusief clubhuis is de gedachte die daaraan ten grondslag ligt. De benedenverdieping, die nog wordt ingericht, moet een locatie zijn waar de nadruk meer op de menselijke ligt en minder op productie.

Ook de kantoren in Utrecht en Rotterdam worden spoedig omgebouwd tot Club ACE-omgevingen, zodat werknemers en klanten op alle locaties dezelfde ervaring hebben. Deze moderne interpretatie van wat een kantoorlocatie moet bieden, wordt gewaardeerd door nieuwe medewerkers.

ACE is een netwerk van gespecialiseerde bureaus, bestaande uit: Born05, Blauw Gras, Glasnost, HERC, Airborne, Fitzgerald, IM Lounge, Newborn, Label A, Off The Record, AMARU en Content Icons. Vandaag maakt oprichter Rogier IJzermans ook de slogan bekend waarmee zijn bureaus voor het eerst geïntegreerd de markt zullen bewerken: ‘Made for the new world’. “Wij hebben regie en specialisatie verenigd. Eén team en één aanspreekpunt, met altijd de diversiteit van meerdere disciplines en perspectieven vanuit ons netwerk van bureaus”.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond