Deel dit artikel
-

Achtung grote winnaar SpinAwards

Achtung is met vier prijzen de terechte winnaar van de SpinAwards. Het bureau, dat zich allereerst een jaar lang het beste interactieve bureau mag noemen, heeft drie zilveren SpinAwards gewonnen.

De Rijksoverheid, om precies te zijn het Ministerie van Justitie, won donderdag in de categorie Beste interactieve opdrachtgever op de twaalfde versie van de SpinAwards.

In totaal zijn er vijf gouden en dertien zilveren SpinAwards uitgereikt. Bureau Kong wist twee zilveren prijzen in de wacht te slepen.

Vorig jaar nog ging LEMZ aan kop in de categorie ‘het beste interactieve bureau en won het bedrijf twee gouden SpinAwards.

Het aantal genomineerde mobiele concepten bij de SpinAwards blijven achter in vergelijking met de andere categorieën. Vorig jaar waren er drie genomineerden voor het Beste mobiele concept. Dat stond toen al in schril contrast met de tien kanshebbers in de categorie Beste online campagne. Dit jaar is er slechts één genomineerde in de mobiele categorie, de iPhone-applicatie van Albert Heijn. Ter vergelijking, de categorie Beste online campagne kende dit jaar negen nominaties. Deze nominatie werd dit jaar wel met goud bekroond.

In de categorie ‘Beste online campagne’ kreeg Boondoggle een gouden SpinAward met de campagne Baby Olifant.

Deel dit bericht

1 Reactie

Ria en ernest

dick en mervyn zo ook Achtung gefeliciteerd

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond