Deel dit artikel
-

Actie eBay en Bijenkorf rondom 3 dwaze dagen

De Bijenkorf organiseert in samenwerking met eBay een veiling rondom de drie dwaze dagen. Dat gebeurt onder de noemer ebij.nl. De veiling vindt voor het eerst plaats in de nacht van woensdag op donderdag. Er kan vanaf 00.01 uur uur meegeboden worden op onder meer twee KLM Wereldtickets (startprijs: 1 euro) en een Landrover Challenge (ook met een startprijs van 1 euro).

Voor de gelegenheid is de site www.ebij.nl gecreëerd, waarop ’s nachts, via internet gewinkeld kan worden. Geïnteresseerden kunnen zich al registreren en het aanbod vast bekijken. Bij de start van de veiling, de nacht van woensdag op donderdag 29 september, kan iedereen vanaf 00.01 meebieden.

De samenwerking tussen de Bijenkorf en eBay.nl combineert  volgens beiden de kracht van gewone retail met e-commerce. Consumenten kunnen hierdoor winkelen zoals zij dat willen, op locatie en tijdstip naar keuze. Overdag in één van de Bijenkorf-filialen en na sluitingstijd via Internet, op de speciaal gecreëerde site www.ebij.nl.

Op de site kan het verloop van de diverse veilingen continue worden gevolgd. Zo kan er ‘real time’ worden gekeken hoe lang een veiling nog loopt en wat op dat moment het hoogste bod is. Aan de hand daarvan kunnen mensen besluiten om wel of niet een hoger bod uit te brengen. De winnaar van het object is de persoon die op de eindtijd van de veiling de hoogste bieder is. De veilingen op de site zijn nog niet gestart, maar wel is het al mogelijk om in te schrijven op ebij.nl en de aanbiedingen bekijken.

De website www.ebij.nl heeft inmiddels al meer dan 64.000 bezoekers gehad. Dat komt waarschijnlijk omdat de Bijenkorf al zijn klanten foldermateriaal heeft toegestuurd waarin de actie met eBay wordt aangekondigd. De start van de “Drie Dwaze Nachten” is in de nacht van woensdag op donderdag 29 september, van 00.01 tot 08.00 uur. De overige twee nachtveilingen zijn van donderdag op vrijdag 30 september, van 22.01 uur tot en met 09.00 uur en van vrijdag op zaterdag 1 oktober, van 22.01 uur tot en met 09.00 uur.

Deel dit bericht

3 Reacties

Sinaas

Rare opzet allemaal met een extra inlog verplichting (per artikel?) en zeer beperkt bied mogelijkheden. Kan dat de oorzaak zijn dat er bepaalde artikelen geen enkel bod hebben gekregen? Zo lijkt de "KLM rond de wereld ticket" voor start 1,- euro geen enkele bod te hebben gekregen.  http://search-completed.ebay.nl/search/search.dll?GetResult&sass=magazijndebijenkorf&so=Objecten+weergeven&saprchi=&sacat=-1&sofocus=so&fis=2&seller=1&saprclo=&ftrv=1&from=R10&satitle=&fsop=1&ftrt=1&sbrftog=1

GMG

jammer dat het niet werkt; de link op ebay; de visual is clickable, echter gebeurd er niets? Blijkt bij alle advertenties van ebay in middenkolom te zijn. De Bijnkorf.nl site ligt er nu ook uit; net op de start van de DDD……zonde.

DenG

Door overweldigend success is de server van de bijenkorf idd plat.Verkeer zal nu rechtstreeks naar eBay gestuurd gaan worden.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond