Deel dit artikel
-

Ad Alliance en Dag en Nacht Media breiden samenwerking verder uit

Ad Alliance (saleshuis van onder andere RTL Nederland, Paramount, Disney en Discovery) en Dag en Nacht Media (grootste advertentienetwerk voor podcasts in Nederland en België), zullen ook in 2023 blijven samenwerken op het gebied van de verkoop podcasts advertenties.

De partijen bundelden vier jaar geleden hun krachten, nu wordt de samenwerking verlengd en uitgebreid: Ad Alliance gaat vanaf dit jaar ook exclusief sponsoring binnen bestaande podcasts bij mediabureaus aanbieden.

Aanvullend heeft Ad Alliance een naar eigen zeggen een sterke social propositie met influencers, waar de makers van podcasts in worden meegenomen.

Dag en Nacht Media (sinds vorig jaar onderdeel van het Deense Podimo) heeft een eigen advertentienetwerk met meer dan 60 podcasts en ruim 20 miljoen advertentie impressies per maand. Ad Alliance deed al exclusief de verkoop van pre-, mid- en postrolls bij mediabureaus. Vanaf 2023 is het aanbod uitgebreid met sponsoring.

Bekende podcasts van Dag en Nacht Media zijn onder andere De Stijn, Tobi en Jeppe Show, de podcasts van Voetbal International en Echt Gebeurd. Recent hebben ook de populaire podcasts Vrouwmibo en Borrelpraat zich aan het netwerk verbonden. Bekende adverteerders die onlangs adverteerden in het netwerk zijn onder andere Nespresso, Thuisbezorgd.nl en McDonalds.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond