Deel dit artikel
-

AdCoin wordt Bitcoin-alternatief voor de online advertentiemarkt

Een groep Nederlandse ondernemers heeft een nieuwe virtuele munt in de markt gezet voor de online advertentiemarkt. De munt moet zijn waarde gaan bewijzen met het genereren van clicks, leads en klanten binnen advertentienetwerken als Google Adsense.

Niels-Jan van der Hoek en collega’s ontdekten naar eigen zeggen een gat in de markt. Bijna alle advertentieplatformen factureren en betalen uit via onder meer creditcards en in traditionele valuta, met hoge transactie- en risicokosten als gevolg, die uiteindelijk weer verrekend worden bij de adverteerder of uitgever.

AdCoin heeft net als Bitcoin lage transactiekosten, maar dan zonder het bezwaar van veel virtuele valuta. “De Bitcoin trekt vooral beleggers aan en het grootste bezwaar zijn de sterke koersschommelingen. Daar zit de advertentiemarkt natuurlijk niet op te wachten,” zegt Van der Hoek tegen Emerce.

Met een ruime initiële voorraad van 60 miljoen munten hoopt AdCoin op een meer stabielere koers. Wel zal de waarde toenemen naarmate de munt meer wordt gebruikt. Daar zit voor Van der Hoek ook een deel van de verdiensten. “De oprichters houden zelf AdCoins aan om onder ander de verdere doorontwikkeling te kunnen financieren”.

Grote platformen als Poloniex en Bittrex, zijn de AdCoin aan het beoordelen. Officieel is de munt afgelopen week gelanceerd, maar het platform gaat in augustus live.

De oprichters van AdCoin zijn in gesprek met een aantal advertentienetwerken. Volgens Van der Hoek is er veel belangstelling.

Deel dit bericht

172 Reacties

Leon

Wel grappig dat een virtuele munt minder risico zou hebben dan het valutarisico tussen de euro en de dollar 😉

Alain Nijholt - SEO Specialist - BMC Internet Marketing

“De Bitcoin trekt vooral beleggers aan en het grootste bezwaar zijn de sterke koersschommelingen. Daar zit de advertentiemarkt natuurlijk niet op te wachten,” zegt Van der Hoek tegen Emerce.

Daar mag Van der Hoek dan wel niet op zitten te wachten maar hoe denkt hij te voorkomen dat de munt populair wordt bij de groep met digital gold fever?

Een zoveelste munt waar niet specifiek een beter systeem achter zit of waterdichte beveiliging vind ik 13 in 1 dozijn

Freddy

1 adcoin = 1 euro…

Michel

Als je adcoin wil kopen hier nu ook bij Cryptopia

https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=micro11

roland

als ik voor €50,- adcoins koop en er dan bijv. een jaar lang niets mee doe, kan dan deze €50 dan ook bijv €70,- worden of minder dan €50?

Osos91

@Roland

Ja dat klopt. elke moment veranderd de waarde van een munteenheid (lees: Adcoin). Deze kan dus over 1 jaar hoger of lager zijn dan jouw aankoopbedrag.

Roland

@osos91

Dank je.
Hoe gaat het dan met opnemen/storten van de adcoin?

Sten - Cryptozine

Je kunt ze voor nu op de adcoin site (https://www.getadcoin.com/get.php) kopen met bijvoorbeeld ideal of creditcard. Later kun je de coins verhandelen op een exchange.

Zeynel

1 Adcoin kost nu 0,21€.. straks als hij live gaat las ik dat 1 adcoin 1€ gaat kosten.. dan zou dus direkt al winst kunnen maken.. is dit een logishe verklaring van mij ?

jaco

@Zeynel
momenteel staat de munt al boven de 40 ct per stuk

Porto

@jaco
40ct ? Ik zie 28ct momenteel

Jaco

Dit was vannacht, heb er toen helaas gekocht :/. Maar nu staat ie weer op 28 ja

joao - mezelf

en waar zou ik de waarde van een adcoin kunnen volgen?. en waar zou ik als het moment daar is al mijn adcoins kunnen wisselen voor euro s ?

marc janssens

gaat deze adcoin hetzelfde effect geven als bitcoin in een later stadium of is dit niet aan te raden en hoe bewaar ik deze

marc janssens

hoe bewaar ik deze en gaat deze ook stijgen zoals de bitcoin ?

Roland

Adcoin wallet. En het is niet te voorspellen als ie net zo stijgt als de bitcoin. Maar ik denk het niet

Allard

Als ik naar getadcoin.com ga dan krijg ik een melding van mijn virus software. Als ik de wallet download en open krijg ik een trojan horse. Is dit niet een dikke scam?

B.

Ik krijg dus ook een virus melding.
Het bedrijf verteld me doodleuk als je aan je virusscanner doorgeeft dat het geen virus is moet het werken.
Ik ga geen Trojan.Gen2 toevoegen als veilig…

roland

adcoin is absoluut geen scam.
mijn virusscanner (eset) meldt er ook niets over en de adcoin groepsapp heeft ook niemand erover

Thomas

Gister heb ik om 16:40u AdCoins gekocht via getadcoin.com.
De koers stond toen op €0,1744.
Zojuist kijk ik in mijn Wallet en heb ik tegen een koers van exact €0,25 AdCoins ontvangen.

Heeft iemand hier een verklaring voor?

Allard

Is er een andere website waar wel veilig een wallet kan worden gedownload. Op getadcoin.com is dus niet veilig lijkt me.

B.

@Allard: waar kan je die downloaden?

GetAdcoin.com Webcare

Vanuit het ontwikkelteam kan ik u melden dat de wallet compleet veilig is. De situatie doet zich met sommige virusscanners voor dat deze schrikken van de uitgaande connecties die de wallet maakt met het Adcoin netwerk. Dit is voor blockchain toepassingen normaal maar werd voorheen voornamelijk gekenmerkt door Trojans.

Oplossing is om de wallet the whitelisten in je virusscanner/firewall of om de scanner tijdelijk uit te schakelen.

Eddie

Klopt, adcoin is wel degelijk veilig. heb er inmiddels +1500
gewoon via getadcoin kopen. kan via ideaal of paypal als je wilt.
en nee, werk niet voor hen, ben gewoon een slaaf in de zorg.

Lucas

Adcoin moet toch stijgen in prijs, gaat voornamelijk over reclames…
Elke dag komen er meer en meer computergebruikers…?

Max

Net mijn eerste pluk gekocht op 0,09ct. Een dezer dagen wordt mijn eerste aankoop in mijn wallet zichtbaar. Ben benieuwd hoe het werkt. Is het inkoop verkoop of kun je er andere dingen mee?

Alain - SEO Specialist - BMC Internet Marketing

Is niet helemaal gelukt een stabiele koers en voorkomen koersschommelingen. Koers is helemaal onderuit gegaan kan de emissiekoers niet helemaal achterhalen maar die was minimaal $0,30? As we speak $0,0965.

@max jij vind het een goed instapmoment, hebben we de bodem geraakt?

Kevin

Ik heb adcoins gekocht, kan alleen geen wallet adress synchroniseren? Kan iemand me hierbij helpen? Kan ik ergens het adres vinden? Of moet ik dit op een andere manier doen?

southwesttrader

en waar zijn deze adcoins weer te verkopen voor bitcoins of andere valuta?

Wouter

Waar kan ik adcoins eigenlijk veilig opslaan?
Ik wil graag bit of adcoins kopen maar zie door de bomen het bos niet meer…

Mark

@Kevin, is het inmiddels gelukt om jouw wallet te synchroniseren? Ik heb evenals jou een aantal dagen geleden adcoins gekocht, maar mijn Wallet lijkt nog niet echt te willen werken.

Dankje

Daniel

Hoe kan ik de windows wallet synchroniseren met mijn Android wallet?

crs

weet iemand of ik ook via een ander adres dan getadcoin met ideal adcoins kopen kan? bij getadcoin krijg je wel heeeel veel minder adcoins voor je geld dan dat de koers is.. op 100 euro scheelt dat nu 242 adcoins..
provisie tuurlijk maar t kan ook teveel…
bij getadcoin 1111 adcoins voor 100 euro.
volgens koers is 100 euro nu 1353 adcoins

Mark

ik heb vandaag aan 10 euro adcoins gekocht in totaal aan 83 coins maar mijn vraag is als de adcoins heel erg daalt dan is het toch niet zo dat je dalijk opeens heel veel moet gaan betalen, het is dan toch hooguit dat je je 10 euro kwijt bent ????

Peter

Hoi mensen,
Hoe kan ik een adcoin wallet aanmaken ?
Graag mickie mous uitleg!
Ik heb wel voor 50 euro kunnen kopen maar wallet krijg ik niet voor elkaar

Alvast bedankt!
Gr/Peter

crs

je hebt een mailtje gehad als t goed is en daar staat een link in met :Fill in tour Adcoin wallet adres… als je daarop klikt staat eer uitlwg hoe je eentje maakt met coinomi… ik heb ze zelf daar nu ook instaan maar zoek ook een Nederlandse.. maar voorlopig stam ze mij dat prima de eerste jaren ?

Peter

We will deposit your AdCoins within 72 hours

Die melding heb ik gekregen.
Verder kom ik niet ?

crs

je hebt wel via die link dus geactiveerd en een wallet aangemaakt…. dan moet je idd 72 uur wachten… of eerder, en dan staan ze in je wallet… ik begrijp t ook niet helemaal hoor… maar heb er nu ook een paar, just for fun.. we zien t wel…

Peter

Nou zal mij benieuwen ?

Rudi

@peter even geduld hebben! Had precies het zelfde ze worden vanzelf gestort

Michelano

Ik heb gisteren 10,- besteedt aan liefs 167adcoin’s dat was nog voor 9 uur, ik kijk net in me adwallet en precies om 13.15 stond het erop. ik ben wel benieuwd als de prijs bvb op 1578.- staat per adcoin. want met een kleine snelle berekening gemaakt, 167×1578=263.526.- heel erg verleidelijk allemaal. maar zou dan best wel willen weten hoe ik het dan kan laten uitkeren op mijn prive bank.

Graag hoor ik hier meer over!

peter

Ik wil ook graag 5 adcoins kopen, want als die volgend jaar 1187 euro per stuks waard zijn, dan heb ik dikke winst. kan ik die van iemand overkopen? ik wil me namelijk niet graag identificeren bij een exchange

Freddy

Peter en Michelano droom lekker verder. Adcoin gaat nooit boven de 3 euro eindigen…

Michelano

Freddy, Volgens mij heb je niet goed naar mijn bericht met daarin de vraag gericht na 1 punt. niet om dat hij niet of wel over die 3 euro gaat komen, aangezien ik met een ethereum-wallet werk en de adcoin wallet ziet er compleet anders uit. Vandaar nogmaals mijn vraag; Hoe zou je het kunnen uitlaten keren op de bank die ik dagelijks gebruik.? Weet je het niet dan wacht ik liever op iemand die het wel met deze wallet wel weet DankUVriendelijk – Freddy

Kevin

@mark

Nee helaas nog niet gelukt..
Ben al een paar dagen aan het uitzoeken hoe het werkt. Maar heb echt geen idee
Bij jou al wel gelukt inmiddels?
Mvg

Eerst zien

Hi Michelano,

Dat is een goede vraag die je stelt. Is het niet handiger om je eerst in die zaken te verdiepen voordat je wat aanschaft?

Het lijkt erop dat je nog niet eerder cryptomunten heb aangekocht, dan zou je namelijk weten dat je deze gewoon naar een exchange kan sturen en/of kan laten uitbetalen via je eigen aangemaakte wallet.

Paul

Heb er 250 gekocht kijken of ik rijk ga worden

Eddie

@ Freddy. Waarop baseert u dat? Is enige onderbouwing mogelijk? Ik ben namelijk erg benieuwd 🙂

Michelano

Jah Eddie, dat weet ik dus ook niet want ik denk namelijk wel dat hij boven de 5 euro gaat komen. hij is vorige maand nog op 4 euro geweest

Ed

Het is toch niet zo moeilijk om een wallet te maken?
Download het programma (windows, linux, android, etc)
Klik op ontvangen
En daar zie je wallet ID
Het programma maakt je wallet aan (bij hun, dus niet lokaal)
Handig als je je harde schijf verliest
Maar de controle bij een ander. (denk na)

Blank

En hoe zit het als je IOS (iPhone) hebt. Welke wallet kan je dan van gebruik maken ?

Eerst zien

Wil je iets verdienen aan cryptocurrency stop je geld dan niet in die Adcoin.

Waarom komt de Adcoin niet boven 3 dollar!! (onder de 3 euro)
– De Marketcap is op coinmarketcap onbekend.
– De volume van de laatste 24 uur is $3120,- dollar.
– Total supply is 70,218,295.

Do the math. Op het moment dat er amper volume gedraaid wordt is het een kansloos verhaal om ervan uit te gaan dat dit boven de $ 3 dollar komt.

Sjef

Hallo eerst zien.
Waar maak je je druk om op hier te reageren?
Kan jij de koers voorspellen?
Antwoord nee.
Dan moet je ook niet verkondigen op dit forum dat je met adcoin niks kan verdienen. Ik heb er wel vertrouwen in en zit er voor de langere termijn in. We moeten inderdaad niet verwachten dat de munt binnen een maand de 1 eu grens aantikt. Maar het is mogelijk dat de munt 3 eu gaat halen als de vraag naar adcoin gaat toenemen. Ik heb er vertrouwen in. Ik heb voor 100 eu geïnvesteerd. En ik geloof erin dat in een goede investering heb gedaan.

Michelano

Sjef, ik denk degelijk wel dat je ergens een punt hebt op het feit dat dit voor langere termijn nog wel aardig kan uitpakken. en ik weet we kunnen niet niet zoals de bitcoin gaan verwachten dat hij net zo hoog gaat komen, maar ik er zelf ben wel van overtuigt dat hij zeker wel ooit de 500.- of 1000.- gaat aantikken. en dan zou het aardig gunstig zijn voor de aantal coins

Rudi

Waar houden jullie de koers bij van de adcoin?

Michelano

Ik weet niet of er een betere site daar voor is maar waar ik ervaring mee heb is via dit adres ( https://coinmarketcap.com/currencies/adcoin/ ) moet wel zeggen dat het aan te raden is om niet heel de dagen lang de koers in de gaten te houden! Kijk zelf nog maar per dag 1x en dat is meestal wel in de ochtend na me ritueel uitvoering. ‘de verleiding is heel erg groot, als je onderweg bent om snel een checkup te doen’

Maikel

Heb net 250 adcoins gekocht. Heb ook een aantal ethers en bitcoins maar die heb ik helaas op de top gekocht en zie ik nu kelderen. Hoop dat de addcoin een stijging laat zien, al verwacht ik geen wonder hoor. nu 0,08 cent, dus kan eigenlijk maar een kant op gaan toch. Beetje hobbyen

Sydney

Hoe kan ik mijn Adcoins verkopen? Ik hoor graag van iemand!

Michelano

Hoi Sydney,

Aangezien er niemand gisteren heeft gereageerd, doe ik dat eventjes op je vraag. heb zelf mijn adcoin’z gekocht op https://www.getadcoin.com/index.html Inmiddels is de koers wel een klein beetje gestegen!

Eerst zien

”De oprichters hopen dat de munt een echt handelsmiddel wordt en geen beleggingsmiddel. Daarom proberen ze veel munten al op voorhand te slijten aan grote bedrijven in de advertentie-industrie.

Van Dijl: “De munt is gebaat bij een stabiele koers. Anders zou het adverteerders belemmeren om met de munt te gaan betalen.” Helemaal voorkomen dat er gespeculeerd gaat worden, kan niet. “Maar voor speculanten zijn wij niet zo interessant, zij zullen eerder naar Bitcoin of Ethereum gaan.”

Digitale munt-expert Jacob Boersma van Deloitte vindt het ‘lovenswaardig’ dat AdCoin niet uit is op een sterke stijging van de munt, maar is toch voorzichtig. “Er is op dit moment een wildgroei aan cryptocurrency aan de gang en het is gebleken dat het heel moeilijk is voor een munt om echte grootschalige toepassingen van de grond te krijgen.”

Op de initiatieven zelf is vaak weinig af te dingen, maar ‘het zou heel goed kunnen werken als alle adverteerders het zouden adopteren, maar hoe begin je het in het klein?’

Bron: https://www.rtlnieuws.nl/technieuws/weer-een-digitale-munt-erbij-nu-voor-advertenties

F. Mulder

@michelano: verkoop, niet aankoop… wil ik ook graag weten

crs

waarom koop je ze als je niet weet hoe je ze verkopen kan?
en nu verkopen? ? ik wacht wel even ?

Adcoins kan je verhandelen op bijv.
http://www.Cryptopia.co.nz

F. Mulder

@ crs.
ik heb ze gekocht om er van te leren. ik heb de adcoin-wallet aangemaakt en ik wil grag weten hoe je ze van daaruit verkoopt….

N.Ewbie

ik merk dat er meer zijn zoals ik…. kan iemand mij vertellen hoe je vanuit de adcoinwallet je tegoed weer te gelde maakt?

ik kan er adcoins op storten , ik kan ze versturen naar bv. Cryptopia. maar hoe maak ik er nu weer euro’s van?

bij voorbaat dank.

Alexander

Hallo,
Heb zojuist adcoins gekocht via de getadcoin site, echter nog geen mail van hun gehad, duurt dit wat langer of moet ik contact met ze opnemen waar de mail blijft? Heb ook mijn ongewenst postvakje bekeken staat ook niks tussen.
Alvast bedankt voor de reactie

Alexander

Hallo,
Ik heb zojuist mijn order verified.
Echter nu is mijn vraag duurt het een tijdje voordat ik ze te zien krijg in mijn overzicht en ik heb een Wallet gedownload hoe synchroniseer ik die zodat ik mijn adcoins daarin op kan slaan?

Rudi

@alexander bij mij duurde het ongeveer 2 dagen voordat ik ze had, even geduld hebben ze komen vanzelf!

wesley - geen

voor alle mensen die op zoek zijn om hun adcoins weer naar cold hard cash om te zetten kan je je acc van je wallet naar cryptopia.co.nz omzetten naar btc of ltc en dat in een eigen wallet zetten los van de exchange en dan via een website als https://bitonic.nl/ waar je ze kan omzetten naar je paypal account of via sepa!
hoop hier voldoende uitleg mee te hebben gegeven!
hou wel in de gaten wat ongeveer je acc waarde in btc is en probeer het in die richtlijn te verkopen

F.mulder

Dank voor de uitleg… er valt alleen niet veel meer te verkopen 🙁

Wesley

Koop wat bitcoins en ga naar cryptopia.co.nz kan je er genoeg handelen worden soms met 1000 tallen aangeboden heb er op het moment zelf 1632!

Wesley

Of omdat hij nu op maar 7 cent staat??nu inkopen dan

Debby

Vraagje , heb op de gok voor klein bedrag adcoins gekocht bij getadcoin
Nu werkt dit met deze coins wel heel anders dan beleggen.
Nu heb ik wel …Niuvs…..oltw1dHKr2…. zo een rare link bij adres staan.
Is dit de daadwerkelijke wallet waar jullie het over hebben?

En moet je die dan weer aanmelden bij de crypto site?

En ik zag iemand het hebben over een Whatsapp groep.
Iedereen welkom daar?

Michelano

Debby ik hoop dat je, de software van de wallet hebt gedownload, daar staat een rare soort van link dat is dus je wallet portemonnee het is handig als je die hebt en je hebt daar je adcoins op staan om ze meteen op te slaan op een USB zodat je coins veilig staan. Okal heb je ze in je wallet zitten het is nooit veilig. Ik zag niemand over een whatsapp groep praten maar als die er is wil ik graag geïnformeerd worden erover om deel ervan uit te maken.

Groetjes
M.J.

Jordy

Goeiemorgen,

Ik heb vannacht voor € 10 euro adcoins gekocht.
Vanochtend heb ik dit weer gedaan.
Maar waar kan ik mijn adcoins zien en makkelijk volgen?
Ik heb ook geen idee hoe ik ze weer moet verkopen?

Groetjes

Moker

Hoe kan ik mij adcoins verzenden naar bv crypto exchange als ik nergens op crypto me adres kan vinden

diederick

Hallo

Ik heb eergister 625 addcoins gekocht.
Hoe zou ik de coins kunnen verkopen als ze voor mij de waarde hebben om ze te verkopen?

Benjamin

Diederick . Dat is nu ellende met adcoin , Kopen zo gebeurt ,maar verkopen lijkt onmogelijk ! Ik heb ze ook gekocht week geleden , en probeer ik week lang achter te komen hoe kan ik ze eventueel verkopen en dan kom je in de molen van duizend Engelse termen . Het is geen kantoor , het is geen makelaar,geen tel. nr, en is er ook niemand hier op de site die kan duidelijk uitleggen hoe dat echt werkt.

Maikel

Ik denk dat het het makkelijkst is om van adcoins eerst bitcoins te maken en die weet om te zetten naar euro’s. Maar dat zou ik pas doen wanneer je werkelijk wat winst kunt maken want je betaalt natuurlijk ook kosten voor de Exchange. Iemand betere ideeën?

diederick

Hoi maikel.

Hoe kan ik mijn adcoind omzetten in bitcoins?

Erk

@Diederick en Maikel

De adcoins zijn nog niet te vinden in de grotere exchanges zoals; Binance, Bitstamp, Bitfinex, Kraken… Ook LiteBit heeft deze coins niet in hun assortiment.
Wat Maikel zegt, zou ook mijn idee zijn. Wanneer de exchanges de adcoin toevoegen, kan je deze coin omwisselen. En van daaruit naar een Euro en dus jouw eigen rekening laten storten.
Voor de mensen met haast, ongeduldig, wantrouwend in de coin? Sja, het is een soort van belegging en het wachten kan soms lang duren. Ik heb deze en ook andere coins gekocht om over een tijdje pas wat mee te gaan doen. Ik zie het wel, Het is of wat leuks geworden, of mijn inleg is gehalveerd.

Ik gok erop dat deze coin in de toekomst wel bij de grotere exchanges komt om te wisselen. Tot die tijd heb ik ook niet een direct antwoord op hoe het geld terug te krijgen…. Maargoed, als je het geld echt nodig bent, dan was de investering doen ook niet handig geweest.
Geduld

Erk

Ah, iets gevonden op

https://coinsmarkets.com/trade-BTC-ACC.htm

Het idee van Maikel is zo gek nog niet. ACC –> BTC en dan de BTC naar een eigen wallet sturen en daar verder omzetten naar EUR.

Crs

@erk @diederik

op 12 dec geschreven dat je ssé kan verhandelen op : http://www.cryptopia.co.nz/ verhandelen betekend ook dat je ze kan omzetten in botcoins wat je weer in euro’s kan omzetten… lastig maat niet moeilijk… net zoals eerdere anwt terug lezen… staan nl nog meer tips hierboven hoe je ze weet om zetten kan…
succes… op een stijgende koers ?

wilco

Wat een drama om erachter te komen hoe je je adcoin weer moet verkopen. Heb het op Cryptopia geprobeerd maar daar kom ik er echt niet uit.

Jurre

Ik denk dat gewoon echt afwachten is zoals enkele hier zeggen en kijk maar naar bitcoin dat duurde ook lang hoor .volgens mij moet adcoin ook nog live op de markt gezet worden vandaar de onduidelijkheid .

T brongers

Wat een drukte!

Koop gewoon voor 10€ en vergeet ze een paar jaar!
De tijd zal het leren !

Al die discussie ’s en vragen
Ik geef soms meer aan de collecte bus

Ik heb voor 10€ aangeschaft en we zien wel
Ik heb er wel vertrouwen in !
Soms ben je te bang !

Mailel

Inderdaad. Ik heb voor 20 euro 250 addcoin gekocht, destijds 0,08 cent per stuk, nu al verdubbeld. Lekker laten staan, kan hooguit 20 euro verliezen maar als het hetzelfde verkoop als de bitcoin en ethereum laat zien dan was dit een mooie investering op het juiste moment. Heb hetzelfde gedaan met de gulden, ook inmiddels verdubbeld. Gaat op en neer naar overal stijgt het gemiddeld wel.
Er zijn overigens in dit draadje al vele antwoorden gegeven op hoe te verkopen dus ik begrijp niet waarom die vraag keer op keer weer wordt gesteld.

Jurre

Ja precies ik heb ook voor 10 euro ingezet en dit zou best wel eens iets kunnen worden straks heb je spijt dat je het niet gedaan heb als het 1000 euro waard is en volgens mij gaat dit pas vanaf augustus online in meerdere landen . Voor 0.14 cent gekocht 67 stuks echt heel veel verlies je er niet op.

ronny

hallo, ik heb voor 250 euro 3300 adcoins gekocht. nu wil ik graag mijn inleg verzilveren en de rest aanhouden voor de lange termijn. Ik heb de adcoins gekocht op de ‘getacoin’ site en betaald met ideal.

kopen is makkelijk, verkopen echter niet ! aangezien ik geen registratie had bij de enige exchanges waar je adcoin kan verhandelen, kan ik mijn coins niet verkopen of omzetten naar euro’s. Op beide exchanges kan ik geen registratie aanmaken vanwege de grote drukte de laatste weken.

is er nog een andere optie of weet iemand een betrouwbare exchange waar ik wel kan registreren en aan aantal adcoins kan verkopen ?

alvast bedankt ! Mvg, Ronny

Lars

Hoi
Ik heb voor 50 euro 333 adcoins gekocht maar hoe kan ik in euro’s zien of ze al gestegen of gedaald zijn?

Gr

Maikel

Mijn wallet laat mij van al mijn coins de huidige waarde in euro’s zien.

Hullie

Gisteren via wallet.getadcoin.com 1000 adcoins gekocht. kreeg netjes verificatiemail en bedrag is ook afgeschreven. Echter in my wallet staat het nu niet verwerkt bij transacties maar bij orders met X bij paid out? wat betekent dit?

Peter

Hoi,
Ik hoop dat iemand mij kan helpen met het volgende…
Ik heb een nieuwe mobiel en de oude over laten zetten op deze.
Nu blijkt dat ik mn wallet niet op de nieuwe heb staan.
Hoe krijg ik dit in godsnaam terug.
Heb al van alles geprobeerd

Alvast bedankt adcoinvrienden

Casper

@Maikel

Wellicht heb je het al eens gezegd, maar van welke wallet maak jij gebruik? Ben op zoek naar een goede wallet voor oa guldens en AdCoin

Maikel

Coinomi voor zowel adcoins als guldens geschikt.

T brongers

>>>Mailel 8 januari, 2018
Inderdaad. Ik heb voor 20 euro 250 addcoin gekocht, destijds 0,08 cent per stuk, nu al verdubbeld. Lekker laten staan, kan hooguit 20 euro verliezen maar als het hetzelfde verkoop als de bitcoin en ethereum laat zien dan was dit een mooie investering op het juiste moment. Heb hetzelfde gedaan met de gulden, ook inmiddels verdubbeld. Gaat op en neer naar overal stijgt het gemiddeld wel.
Er zijn overigens in dit draadje al vele antwoorden gegeven op hoe te verkopen dus ik begrijp niet waarom die vraag keer op keer weer wordt gesteld.

>T brongers
idd Mailel
ik heb zelf vorige week vrijdag Adcoin gekocht voor 0,12 ,ik volg ze al de hele week en vanmorgen om 06:33 stond de koers op 0,3481
even een goeie Tip voor iedereen !
ik maak om de 1 a 2 uur printscreens van de koers ,morgen vrijdag dan heb ik deze Adcoin s 7 dagen en 7 dagen gevolgd,ik zal dan zaterdag morgen nog een printsreen maken ,en maak dan vervolgens aan de hand van deze gegevens een grafiek .
aan de hand van deze grafiek kan ik dan zien wat de coin op verschillende uren en dagen doet kwa dalen en stijgen .
aan de hand hier van kun je veel verdienen , mijn 10 euro aan coins was vanmorgen ruim 22 euro waard
bij een input van 1000 euro zou je met gemak 200 a 250 euro per week kunnen verdienen . als als je heel goed oplet zelfs per dag !

ik heb meerdere verschillende munten en dit systeem met de grafiek werkt !

wordt vervolgt !!!

T brongers

>T brongers
idd Mailel
ik heb zelf vorige week vrijdag Adcoin gekocht voor 0,12 ,ik volg ze al de hele week en vanmorgen om 06:33 stond de koers op 0,3481
even een goeie Tip voor iedereen !
ik maak om de 1 a 2 uur printscreens van de koers ,morgen vrijdag dan heb ik deze Adcoin s 7 dagen en 7 dagen gevolgd,ik zal dan zaterdag morgen nog een printsreen maken ,en maak dan vervolgens aan de hand van deze gegevens een grafiek .
aan de hand van deze grafiek kan ik dan zien wat de coin op verschillende uren en dagen doet kwa dalen en stijgen .
aan de hand hier van kun je veel verdienen , mijn 10 euro aan coins was vanmorgen ruim 22 euro waard
bij een input van 1000 euro zou je met gemak 200 a 250 euro per week kunnen verdienen . als als je heel goed oplet zelfs per dag !

ik heb meerdere verschillende munten en dit systeem met de grafiek werkt !

wordt vervolgt !!!

crs

@brongers, pas maar op… straks vind je het licht nog uit…

Pim

Hoe kan het overigens dat er zo’n groot verschil zit in het koersbedrag op de site getadcoin.com en op een app als Blockfolio?

Ad fundum

AdCoin (ACC)
0.349985 EUR (90.29%)

toch lekker…..

Royal

ik heb adcoins gekocht en die staan nu dus in mijn wallet
ik weet bij godsnaam niet hoe ik bitcoins ermee moet kopen of hoe ik het bedrag op mijn bankrekening krijg
kan iemand mij hierbij helpen ??
bijdehande opmerkingen kan je thuis laten ik vraag alleen om hulp
bij voorbaat dank

Ad fundum

https://www.emerce.nl/nieuws/adcoin-bitcoinalternatief-online-advertentiemarkt

hier staan een aantal keer uitleg over je vraag… succes…

T brongers

>>>>crs 11 januari, 2018
@brongers, pas maar op… straks vind je het licht nog uit…

T brongers
maakt u zich om mij maar geen zorgen, ik eet en drink goed !

Angelo - Adcion

Wie wilt mijn adcion gratis hebben

Rufi

@angelo kom maar door hoor

crs

@angelo Tuurlijk… wie niet… deel ze wel met Rufi

Rudi

@crs prima! 50-50

crs

??
ik geloof er in….
@Angelo kom maar op hoor

Dennis

Ik wil ook wel meedelen. Heb wel vertrouwen in dit product. Jammer genoeg eigenlijk alweer te lang gewacht met investeren.

Crs

Te laat Dennis… we zijn en dag verder ?
helaas wachten Rudi/Rufi en ik nog op antwoord van Angelo…

@Dennis : hoezo te laat? van de adcoin heb zelf heb ik persoonlijk 1000 stuks gekocht voor €50,- Tuurlijk zeg ik nu had ik toen maar voor 5000 gekocht… of voor €50.000… als ik de krant van morgen heb ben ik ook binnen… t is een spel… ze in wat je missen kan, kijk er 1x per jaar naar.. take it ore leave.. maar gebruik alleen geld waar je ook zo in zee kan gooien.. maw doe t niet als je anders je huur of hypotheek niet kan betalen mocht jou munt keuze in waarde zakken..
veel plezier met gokken-investeren-wetenschap-spelen-ofhoejehetookwilnoemen

Andries Sceptisch

Als iets te mooi is om waar te zijn dan is het vaak te mooi om waar te zijn…….

Jos

Als ik via ideal coins koop komen deze dan rechtstreeks terecht in de wallet die ik via adcoin heb aangemaakt?

Michelano

Goedemiddag.
Ik kan nog herinneren dat er iemand zei dat de adcoin totaal nooit over de 2 euro zou gaan. gisteren zat hij namelijke bijna tegen de 4 euro aan. Zoals mijn voorspeling zijn mijn woorden letterlijk uitgekomen.. idd ik zie iemand inderdaad zeggen dat je beter 10 euro kan kopen en het een paar jaar vergeet

Groetjes Michelano..

Maikel

Bij mij blijft hij schommelen rond de 30 cent. wat doe ik verkeerd dan??

Ad fundum

@Michelangelo…4 euro???? Hoogste koers afgelopen weken is 0,48 cent omennabij… was t maar waar man… maar t komt er wel aan… hij wordt ooit wel wel een euro waard…

Michelano

Ik had het ook niet over de adcoin toen ik dat typte.. maar dat geeft ook niet! klopt het zal ook ooit wel 1 euro of 2 euro gaan worden. Maar dat weten we pas over maanden 🙂 hahah

Angelo

Hoe kan ik ze weg geven aan jullie dan @rudi en @crs

crs

@Angelo : Je kan ze vanuit jou wallet naar mijn wallet sturen.
Wat is je mail? stuur ik m’n wallet adres naar je toe ?

Rudi

@angelo @crs ik moet later nog even kijken voor me wallet adress

crs

@Rudy: stuur ik je de helf later op, dan is @Angelo er maar vanaf ?

Angelo

Hoe kan ik ze naar kou toe sturen dan @crs??

Angelo

Ad fundum

angelo gaat spijt krijgen….. of had je er maar twee….?

T brongers

Ik heb er vertrouwen in !
Koers schommeling , zegt alleen maar dat de Coin in de beweging is en dat is goed!
Denk persoonlijk dat deze Coin het ver gaat schoppen in de toekomst
Mensen die denken er binnenkort rijk mee denken teworden
Zullen teleur worden gesteld

Het is een vrij jonge Coin en vol op in beweging

Daarom mijn eerdere advies. Stap er nu in
Koop voor 10€ en laat ze een paar jaar staan. En blijf ze en af toe volgen

Wat kan je nou voor 10€ over komen?

Michelano

Neej, ik denk idd niet dat we er echt rijk van gaan worden maar het zou altijd wel fijn zijn om het op deze manier een aardige zakcentje in de broekzak te steken.. het hoeft ook geen miljoenen op te leveren want dan ben je volgens mij echt wel aan de verkeerde Coin haha. maar idd de schommeling is wel interessant maar klopt, heb zelf ook liefst voor 10,- gekocht & een leuke aantal ontvangen ben echt wel benieuwd hoe de koers van de adcoin over 1 jaartje ervoor staat. als je het elke dag blijft volgen dan word je met een paar weken gek van jezelf ( adcoin is al 5 maandjes op de beurs ) er is hoop maar klopt wat je zegt T Brongers – Mensen die denken die rijk er van gaan worden worden zwaar teleurgesteld… Het is eventjes toekijken hoe hij zich omhoog krabbelt.

T brongers

@ michelano

Idd
Gewoon laten staan !

Van af aug dit jaar. , kijk dan maar eens weer !

Nu is de coin nog niet echt stabiel

Iedereen kijk naar de koers
Maar. MKT cap. Die moet hoger
Dan wordt de Koers stabiel

Suc 6. Er mee

Michelano

Hahah klopt T Brongers.

Padraig

Ik geloof wel in deze munt en ben ervan overtuigd dat ie wel de €5 per munt gaat aantikken op ten duur. Geef de munt
hiervoor een paar jaar.

Ad fundum

deze munt zal ooit eens “slachtoffer” worden van een pump and dump… de koers zal dan wellicht op een dag zomaar ineens meer dan 500% stijgen… het is dan belangrijk de munt snel te kunnen verhandelen…. zo ver is het nog niet hoor… market cap nog veel te laag…. iedereen succes…!!!!

T brongers

@Ad fun dum

Idd

Mkt cap moet om hoog

Zal wel goed komen !

Heb er wel trouwen in en veel geduld !

Heb voor 10 € gekocht 67 stuks
En laat ze gewoon met rust !

Kijk rond augustus wel is een x weer

Suc 6 allemaal

Jeffrey

Hee ik heb een vraagje bij mijn adcoin wallet staat 30 ACC betekend dat dan dat ik er 30 adcoins heb graag reactie terug

T brongers

@Jeffrey
Idd
Als het goed is staat er ook balance 33

T brongers

Balance 30

Jeffrey

Ja er staat balance 30 ACC

T brongers

@Jeffrey
Dan heb je er 30

Maikel

Ik gebruik coinomi als wallet. Geschikt voor veel verschillende coins en je ziet in een oogopslag je credit en de waarde in euro’s.
Heb nu 300 adcoins en heb voor 40 euro hierin geïnvesteerd. Eerste 20 euro destijds voor 0,08 cent per adcoins (200 adcoin) en later weer voor 20 euro maar toen had ik door de waardestijging nog maar 54 coins voor. Ondanks de flinke daling sta ik nu nog op een kleine winst maar ik vertrouw erop dat de waarde weer stijgt zodra de regelgeving duidelijkheid biedt.
Ik heb de afgelopen jaren meer geld in de staatsloterij gestopt met een veel groter verlies dus ik gok liever hier op.

Ad fundum

Paul

Als ik deze munt wil verkopen waar moet ik dan zijn en hoe moet ik dat doen?

crs

probeer eens bij de Gwk of Jumbo…
maw waarom neemt niemand de moeite om eens terug te lezen? zucht…

Paul

Ik was al bij de aldi geweest om brood te halen maar daar wisten ze ook geen raad ermee.

Jeffrey

Hallo ik heb een vraag ik heb 30adcoins maar waar zou ik die kunnen omwisselen in euro en ohja als iemand weet hoeveel ze waard zijn nu graag reactie

Maikel

14 ct per club
Inwisselen is (nog) lastig en ook nog niet echt de moeite want vaak betaal je transactiekosten en dan hou je met deze koers en aantal coins vrijwel niets over. Mijn advies, lekker laten staan (bijkopen wellicht) en wachten tot ze weer stijgen. Twee weken terug stond hij op 36 cent.

Tbrongers

@ Jeffrey

Op dit moment
30 x 0,1570 = €4,11

Stuur me maar mail. Neem ze wel over
Duivelfm@hotmail.com

T brongers

0,1370 bedoel ik

Jeffrey

Hee @maikel ik het voor 20euro 118 adcoins erbij gekocht maar waar kan in de markt/koers goed volgens en als ik ze zou kunnen verkopen waar kan im dat doen?

Maikel

Mijn wallet is coinomi en die geeft precies aan hoeveel een bepaalde coin waard is op dat moment. Verkopen zul je via de bitcoin moeten doen denk ik, eerst van adcoins bitcoins maken en de bitcoins weer verkopen naar euro’s. Dit zal in de toekomst vast wel makkelijker gaan als hij meer mainstream is geworden. Ik zou m lekker laten rijpen nog, niet meteen in paniek schieten bij een plotselinge daling. Hij zal weer wel gaan stijgen en een leuk rendement opleveren. Ik lees hier geregeld dat mensen zeggen dat augustus iets gaat gebeuren maar wat weet ik niet. Kan iemand dat toelichten?

Ad fundum

In augustus gaat de munt live in meerdere landen heb ik begrepen…
eerst maar eens de Hard fork afwachten aan het eind van januari…

Maikel

Dus in september ben ik rijk met mn 300 adcoins ?

Ad fundum

@maikel: de meesten verwachten een max koers van 3 euro…niet teveel willen he!!!

T brongers

Een coin in soon jong stadium , Kun je niet voorspellen !
Hij kan nog de gekste kanten op.

Zo als mijn eerdere advies
Stap er voor €10 in !
En laat ze met rust !
Kijk rond jul/aug is weer

Ik laat ze gewoon paar jaar staan !

NoSkilled

Ik ben sceptisch over de toekomst van cryptocoins. Maar ik denk dat alternatieve coins als Adcoins nog wel een jump kunnen maken van een paar euro. Ik zou geen 5 jaar aanhouden. Maar elke jump boven 3 euro gelijk verkopen wanneer deze enige daling toont.
Heb nu 150 euro aan coins twv 0,15 a 0,17 cent gekocht en verwacht een investeerders jump in het tweede kwartaal.

Let the games begin

Jeffrey

Ik heb een vraag hoeveel is de adcoin nu waard kan het namelijk niet berekenen op cryptovaluta

Ad fundum

Jeffrey hier kan je het omrekenen in euro’s… https://crypto-valuta.nl/adcoin-acc-eur-euro-converter/

Frederik van houten

Goedemorgen een ieder. Ik heb vanacht 12000 adcoins aan geschaft via get adcoin alleen nu krijg ik een mail waarin staat dat mijn coins gestort worden binnen 72 uur. Is dit wel te vertrouwen? En waar kan ik ze terug vinden dan. Kan iemand mij vertellen hoe dit werkt. Alvast bedank mvg

Maikel

Komt goed Frederik. No worries

Mark

Persoonlijk ben ik niet zo vol van deze adcoin maar heb ik recent ingeschreven in een nieuwe ICO, genaamd HOQU (https://www.onetime.nl/geld/virtueel-geld/hoqu-affiliatie-in-een-nieuw-modern-jasje). Men gaat daar proberen om de affiliatie, een vorm van online advertising, te vernieuwen, en ik geef ze hier ook wel een goede kans. De ICO is afgelopen en binnenkort zullen de muntjes worden gedistribueerd waarna het product het levenslicht moet zien.

Marco

Ik heb zojuist mijn adcoins verplaatst van de adcoinwallet naar coinomi. Nu krijg ik de melding wachten op transactiebevestiging. Hoe lang duurt dit en moet ik hier zelf nog iets voor doen?

Crs

@Marco
gaat vanzelf.. duurt ff

john

Goedemiddag, mijn wallet synchroniseerd weer eens niet, kan iemand mij helpen dit op te lossen?
alvast bedankt John

Jeffrey Zanoni - Banking on Crypto

Voor de mensen die er niet veel verstand van hebben; stap niet ergens in wat je niet begrijpt. Anders gaat het alleen maar geld kosten. Schakel hulp in en investeer wijs; oftewel niet meer dan je bereid bent om te verliezen. Ik kan rekensommetjes laten zien wat er met je vermogen gebeurt als een munt 5 euro waard wordt; maar dit kan altijd 2 kanten op.

Voor de mensen die willen verdienen met crypto munten zoals Adcoin en Bitcoin. Er zijn tal van manieren om dat te bewerkstelligen. Via http://www.bankingoncrypto.nl geven wij steeds verschillende voorbeelden hiervan.

Er zijn veel coins die geen toegevoegde waarde bieden, maar er zijn er genoeg die dat wel doen. Deze parels brengen wij aan het licht.

Daarnaast hebben wij ook een cryptokluis. Voor de mensen die het lastig vinden of het risico niet willen lopen om de gegevens kwijt te raken kunnen wij daar een rol in spelen. Alle crypto munten worden veilig bewaard en vrij gegeven wanneer dit gewenst is.

Marco

De handel van adcoin ligt stil op cryptopia. Op welke wijze kan in deze munt nu verhandelen?

VTrhon

Het is al een poos stil in dit forum. Hoe en wat zijn de vooruitzichten can adcoin? De koers staat nu op ca 0,01-0,02.
Gezien de BTC flink is gestegen zie ik in de adcoin nog weinig beweging.
Eind 2018 las ik dat de doelstelling 0,25 BTC zou zijn. Dat is nu € 1750,- per adcoin. Dat is wel heel erg ver weg?

Marco

Het is inderdaad even stil geweest.. nu weer op 3 cent. Lijkt iets beweging in te.komen.. hopelijk komt er nog wat bij.

Rob

Vraagje ik heb in 2017,2018 adcoin gekocht op de officiële adcoin site.vervolgens naar coiomi verzonden dat ging goed. Maar nu kijk ik er staat niks meer .daar gevraagt hoe of wat .met als andwoord ga naar de officiële site en daar moet ik het een en ander doen .maar ik zie nergens meer de officiële adcoin site! waar ik gekocht heb .alleen dat je adcoin kan kopen met bitcoin . Waar is de site gebleven ?.of weet iemand een oplossing voor mijn probleem .mvg rob

Judith Leegwater

Kocht met mijn domme hoofd op advies voor een heel klein bedrag Adcoins. Schimmig gedoe en volgende dag al niks meer waard. Oplichterij

Pieter - Plender's Company

Hey Iedereen, een aantal jaar geleden heb ik ad coins gekocht op de officiele website, maar deze kan ik nu niet meer benaderen. Ben ik mijn ad coins kwijt?

Gr, Pieter

Ruud

Ik zie dat de site niet meer werkt. Hoe kan ik nu bij mijn adcoins? Wallet?

Hans Niehold

Goedemorgen,

Ik heb in december 2017 voor € 50,00 AdCoin’s gekocht.
(betalingsbewijs heb ik kunnen achterhalen)

EIndelijk iets gevonden waar ik mede lotgenoten tref.

De site is iid niet meer bereikbaar ik heb Curo Payments uit Oss ingeschakeld, aan wie ik de € 50,00 had overgemaakt.(zij gaan proberen eea te achterhalen inmiddels lopen de beatlingen niet meer via Curo)

Als iemand meer info heeft of een manier weet om de “AdCoin” organisatie te achterhalen laat het ons weten

Dank u!!

Tom E

Hallo,

Bij mij hetzelfde probleem. Adcoins aangeschaft voor 400 euro. Adcoin lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. Op geen enkele manier de mogelijkheid om de site te bereiken of om support te vragen.

Ben erg benieuwd naar de uitkomst van jouw zoektocht Hans Niehold.

Tom Sloots

Hier hetzelfde ook in oktober 2017 voor 30euro adcoins gekocht, kan er nu niks meer van terug vinden…
Bankafschrift staat bij mij Stichting Mollie Payments inzake GetAdcoin.com.

Hans Niehold

Ik ben nog steeds niet verder gekomen, is er misschien iemand die iets heeft weten te achterhalen?

Danny Meulepas

Ik heb ook Euro 100,- hierin gestopt en wil graag het verlies nemen en de resterende waarde incasseren. Dit lijkt idd niet meer te kunnen, want de wallet is verdwenen. Vond onderstaande, jullie wellicht ook al gezien;

Oprichting en vervolg
Het bedrijf achter de AdCoin moest op 31 december 2019 zijn deuren sluiten. Na 2,5 jaar hard werken moesten de bedenkers noodgedwongen een punt zetten achter het project. Na een geweldige start kreeg de AdCoin eind 2018 een harde klap te verwerken. Er kwamen te weinig investeringen binnen, waardoor het project niet langer meer kon doorgroeien. Advertenties waren niet haalbaar en de AdCoin kreeg vrijwel geen aandacht meer. De eigenaren investeerden veel van hun eigen geld in de cryptocurreny, maar dat was net voldoende om de medewerkers te kunnen betalen. De kosten waren tot een nulpunt gedaald en desondanks bleef er een groot team achter de munt staan.

AdCoin in handen van de community
In de zomer van 2019 besloot AdCoin op zoek te gaan naar een nieuwe samenwerking of een bedrijf dat de cryptomunt in zijn totaliteit wilde overnemen. Er werd echter geen geïnteresseerde partij gevonden. De nieuwe regelgeving omtrent cryptocurrency bleek de ondergang van de AdCoin. De Nederlandse Bank vroeg namelijk een bedrag van 100.000 euro tot 200.000 euro voor het bestrijden van witwaspraktijken. Dat bedrag kon het bedrijf niet betalen, waardoor de web wallet op 31 december 2019 uit de lucht ging. De Adcoin is echter nog niet verdwenen en bestaat nog altijd. Zoals de blockchain bestaat, zal ook de AdCoin blijven voortbestaan. Op 31 december 2019 werd het project dan ook officieel overgedragen aan de community achter de AdCoin.

Iemand enig idee hoe je de resterende waarde zou kunnen cashen ? Zal niet veel zijn….

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond