Deel dit artikel
-

Adeptiv begint nieuw label insert/expert

Bureaunetwerk Adeptiv lanceert vandaag het label insert/expert om bedrijven te helpen bij het inhousen van digitale marketingexpertises.

“Het is vrij breed wat we kunnen bieden en is natuurlijk ook afhankelijk van de vraag, maar denk in elk geval aan zaken als data-expertise, mediaplanning, maturity audits en digital brand building expertise”, vertelt CEO Sabine Bijleveld van Adeptiv.

Insert/expert is opgericht als reactie op een brede vraag die ze in de markt ziet. Bedrijven zoeken vaak hulp bij het inhousen van digitale marketingexpertise. Die vraag is een aanvulling op de expertise die ze al in huis hebben. Daarnaast is er behoefte om de kennis van het inhouse marketing team op peil te houden.

“Iedere dag zien wij de voordelen en nadelen van inhousing voorbijkomen: voor merken geeft het een gevoel van controle, transparantie en snelheid, maar tegelijkertijd spelen er ook issues als: hoe zorg ik ervoor dat we top notch werk blijven leveren? Gebruiken we de nieuwste technologieën? Hoe vind én behoud ik mensen? Klopt de strategische visie en hoe houd ik aansluiting bij de markt?”

“Nog een vraag waar merken tegenaan lopen is: hoe organiseer je dat de leercurve van de aangetrokken, eigen talenten niet afzwakt. Die medewerkers komen vaak bij specialistische bureaus vandaan. Bij bureaus heb je meerdere specialisten per discipline. Zij houden elkaar constant scherp, in en over de vakgebieden heen. Bij een bedrijf zelf heb je per discipline soms maar één of twee medewerkers. Die versterken elkaar niet qua leren. Op dat punt springen wij dus ook bij.”

Adeptiv zelf bestaat uit Yourzine, Searchresult en Kernel. Daar werkt in totaal 180 man. Insert/expert maakt gebruik van alle kennis en ervaring die er binnen Adeptiv al aanwezig is.

In oktober 2016 kocht PostNL de marketingspecialisten Yourzine en Searchresult. Eind 2017 werden die labels onder het nieuwe paraplumerk Adeptiv geschoven. In januari 2019 werd Kernel opgericht.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond