Deel dit artikel
-

Advertentiebureau MobPro belooft 100 procent zichtbaarheid

Het Nederlandse MobPro zegt voortaan 100 procent zichtbaarheid te kunnen garanderen bij de vertoning van mobiele advertenties. Dat geldt zowel voor in-app als het mobiele app. Het bureau claimt daarmee een primeur te hebben.  

Hoewel consumenten verreweg de meeste tijd spenderen op hun smartphone, zien nog veel marketeers obstakels om mobiel adverteren in te zetten. Marketeers struikelen over de zichtbaarheid van advertenties en hebben behoefte aan transparantie en kwaliteit, zegt MobPro.

Het bureau heeft eigen meet- en optimalisatiesysteem ontwikkeld en hanteert de internationale standaard waarbij minstens 50 procent van de pixels zichtbaar is gedurende minimaal één seconde. MobPro biedt adverteerders ook de mogelijkheid om de standaard naar eigen wens te herdefiniëren.

Deel dit bericht

8 Reacties

Z.Eur

Wat een primeur!
Maar om het feestje gelijk maar te verzieken : dad Webads dit al niet voor een jaar of 3 ofzo?
http://www.webads.nl/nieuws/bericht/bericht=1796/WebAds-zorgt-voor-doorbraak-in-zichtbaarheid-Display-Ads

MobPro

Het artikel geeft inderdaad aan dat WebAds drie jaar geleden viewability garandeerde. Desalniettemin gaat het over desktop. Wij praten over in-app en mobile web, dat vraagt een hele andere aanpak. Dus de slingers hangen nog gewoon uit!

Michiel (exponential)

Zuur doen op internet ben ik geen fan van.. vind het alleen maar goed dat we doorontwikkelen.
Persoonlijk vind ik de view methodiek achterhaald en denk ik dat de bewuste keuze voor een merk veel meer moet worden gezocht. Zeker op een device wat zo persoonlijk is. Desalnietemin.. mooi nieuws.

Marcel Vogels

Dit is natuurlijk een prima start. En ik vermoed dat Mobpro in de nabije toekomst nog meer positieve stappen zal zetten.

Well done mannen. Want zeker in het Mobiele domein is view garantie een belangrijke stap!

jasmijn rijcken

Ik sluit me bij Marcel aan, met als bescheide doch belangrijke toevoeging, welldone mannen EN VROUWEN van MobPro!

johan

@Jasmijn nou nou de toevoeging van vrouwen hieraan zal wel beperkt zijn gebleven tot het halen van koffie. Maar…. dat is ook heel belangrijk! Well done iedereen!

Piet

Nou…. Ik vraag me af of dit een prima start is.

50 pixels in beeld gedurende 1 seconde.

Dat is dus 5 bij 10 pixels. Ofwel ongeveer deze 0, of kleiner. Daarbij….. Kan die *** advertentie wel in beeld zijn, maar wie kijkt er naar?

Ik vind dit gewoon nergens op slaan!

Twan

Hoi johan, lekker volwassen opmerking van je, hoe lang heb je er over gedaan dit artikel te lezen ouwe neanderthaler?

En hallo Piet, lastig he lezen…50 procent staat er. Als jij nou eens 50 procent van je denkvermogen zou benutten had je het misschien wel goed gezien! Of zat er net een ***advertentie over het woord procent?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond