Deel dit artikel
-

Adyen lanceert Android point of sale (POS) terminals

Betaalbedrijf Adyen lanceert Android point of sale (POS) terminals in de EU, het VK en de Verenigde Staten. De apparaten vertegenwoordigen volgens Adyen een fundamentele verandering in de rol van de betaalterminal, waardoor er geen aparte kassa’s, barcodescanners en klantgerichte displays meer nodig zijn.

Bovendien worden de terminals geleverd met een app-beheersysteem voor voorraadbeheer, loyaliteitsprogramma’s, retouren en meer.

Palisis, een leverancier van verkoop- en operationele oplossingen voor toerisme- en transportactiviteiten, en digitale dienstverlener Immfly behoren tot de eerste klanten. In Nederland maakt Van der Valk restaurants er gebruik van.

Bestaande mobiele POS-oplossingen omvatten meestal meerdere hardware oplossingen. Adyen benadrukt de flexibiliteit van het Android-platform en de beveiliging van een zogenoemde PCI-gecertificeerde betaalterminal.

Deel dit bericht

3 Reacties

Trip

Misschien wel handig om te hebben voor snel even een betaling doen. Maar het kan ook al met betaallinks/QR codes

Smartific - Smartific

Toch zal een draadloze betaling wat sneller werken dan een QR code scannen of een betaallink doorsturen verwachten we. Het is toch weer een handeling minder.

Bart

Inmiddels zijn we 1,5 jaar verdere en is het heel hard gegaan met de ontwikkelingen. Zal mij benieuwen wanneer we met onze vingerafdruk kunnen betalen (of willen we dat dan privacy technisch niet???).

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond