Deel dit artikel
-

Adyen sluit distributiedeal met Vodafone

Vodafone gaat de kleine mobiele PIN-terminals van Adyen verkopen in zijn zakelijke winkels. Daartoe hebben de bedrijven een contract gesloten.

De mobiele kassa’s Adyen Shuttle zijn bedoeld voor de kleine en middelgrote ambulante ondernemer die geen dure PIN-terminal wil of kan betalen.

Aangezien Adyen ook al een speler van formaat is in de digitale winkelomgeving is het mogelijk om één betaalsysteem aan te bieden in zowel de webshop of in de fysiek omgeving. Op bezoek bij een klant, in een pop-up store of op beurzen.

De Shuttle is net als de producten van Payleven, iZettle en SumUp een kastje dat draadloos met een telefoon of tablet is verbonden. Een betaling met PIN, chip of creditcard gaat vanaf het kastje via mobiel internet naar een financiële instantie voor verdere afhandeling.

Lennart Koopmans van modespecialist Goeiemode. “We organiseren regelmatig grote sample-verkopen op locatie en hebben nu met één systeem een compleet overzicht van al onze e-commerce en winkelbetalingen.”

Het betaalkastje is nu beschikbaar in tien zakelijke winkels van Vodafone. Dat aantal zal in de komende maanden verder groeien. Het is nog niet bekend met welke retailpartners Adyen zijn Shuttle elders in Europa aan de man zal brengen.

Dit mobiele, draagbare betaalsysteem werd eind 2012 geïntroduceerd.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond