Deel dit artikel
-

AH.nl verlaagt minimum bestelwaarde orders met 30 procent

Klanten van Albert Heijn hoeven iets minder grote orders te plaatsen bij de supermarkt om hun boodschappen thuis te kunnen ontvangen. Het minimum bedrag gaat van zeventig naar vijftig euro.

Dat aanbod geldt overigens enkel op dinsdagen en woensdagen. Op alle andere dagen moeten klanten voor minstens zeventig euro aan boodschappen in hun mandjes stoppen willen ze gebruik kunnen maken van de bezorgdienst.

De bezorgdienst van AH.nl is afgelopen jaren hard gegroeid. Het aantal wagens per distributiecentrum kan in die periode makkelijk zijn verdubbeld, het aantal ritten gegroeid en het bereik per chauffeur kan aanzienlijk zijn gedaald. Allemaal signalen dat de gebruiksintensiviteit toeneemt. AH geeft hierover geen cijfers over vrij.

Met de prijsverlaging komt het minimum bestelbedrag van AH.nl op gelijke hoogte met dat van Jumbo. Picnic is met zijn 25 euro aanzienlijk goedkoper.

Foto: Franklin Heijnen (cc)

Deel dit bericht

3 Reacties

Donadini

Was dat maar zo! Als de prijs gaat van 70 naar 50 euro dan is dat bijna 30% ipv 40%. Deel 70 door 50 of 50 door 70 that’s the question.

Erwin Boogert

Je hebt gelijk.

Appie

Het is op woensdag en donderdag vanaf €50! Check maar op de site van de AH

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond