Deel dit artikel
-

Ahold Delhaize en Omroep ZWART bij Emerce Recruitment

Het is verbluffend wat toptalent doet voor de productiviteit en het resultaat van je organisatie. De echte hoogvliegers zijn wel acht keer productiever. Maar de War for Talent draait op vol vermogen. Wat is nu de juiste recruitment & HR strategie? Je hoort het op Emerce Recruitment op 11 april in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

Wist je dat zeventig procent van de werkzoekenden diversiteit als een factor beschouwen bij het beoordelen van een potentiële werkgever? Uit onderzoek van McKinsey blijkt ook dat bedrijven met gender- en etnisch diverse managementteams 39 procent meer kans maken om beter te presteren dan hun nationale sectorgenoten.

Bij Ahold Delhaize spelen diversiteit, gelijkheid en inclusiviteit een cruciale rol. De toewijding aan diversiteit, gelijkheid en inclusie komt tot leven in de 100/100/100 DE&I-strategie: een personeelsbestand dat op alle niveaus 100% genderevenwichtig is, een personeelsbestand dat 100% een weerspiegeling is van de gemeenschappen die Ahold wil bedienen en 100% inclusieve cultuur, een werkplek waar alle stemmen worden gehoord en gewaardeerd.

Je hoort het van Tanya Kopps, CHRO Europa & Indonesië bij Ahold Delhaize.

Gianni Lieuw-A-Soes levensverhaal is een reis van creativiteit, ondernemerschap en persoonlijke groei. Na zijn studie Creatief Schrijven en Drama in Londen ontwikkelde hij liefde voor film en danste hij bij Avant Garde Dance. Zijn ervaring op So You Think You Can Dance leidde tot het oprichten van zijn eigen theatergezelschap, gevolgd door een Bachelor Bedrijfskunde. In 2014 won hij met zijn eerste korte film een prijs op het Cinedans Festival, wat leidde tot de oprichting van zijn productiebedrijf. In 2020 richtte hij Omroep ZWART op. Hij deelt alle schade, schande en wijsheden van bijna vier jaar Omroep ZWART.

The Value of a Given Opportunity heet een workshop die zich richt op het vergroten van het bewustzijn rond onze blinde vlekken bij het herkennen en erkennen van talent. In hoeverre zijn we in staat waarden te identificeren die zich anders presenteren dan hoe wij dat gewoonlijk zouden doen? Op welk moment geven we toe dat we iets niet volledig begrijpen, en zo ja, hoe gaan we daarmee om? Wat ontgaat ons, wat laten we liggen? Luister naar Angelo Bromet van Prospect Eleven.

Ervaar de kunst van innovatief denken en het aantrekken en behouden van toptalent tijdens boeiende C-level paneldiscussie met vooraanstaande experts. Het panel bestaat uit Gijs Coppens (OpenUp), Samantha Nuninga (De Heilige Boontjes) en Ron Simpson (Skybox). Een deep dive in ondernemen op het hoogste niveau, mentaal welzijn en het aannemen van kansarme jongeren.

Het panel reflecteert op het feit dat er tegenwoordig meer vacatures dan werkzoekenden zijn en onderzoekt de noodzaak van alternatieve benaderingen om het personeelstekort in diverse sectoren aan te pakken. De veranderende behoeften van de hedendaagse jeugd vragen om een aanpassing van traditionele werkmethoden, waarbij luisteren, compromissen sluiten en samenwerken centraal staan voor het opbouwen van succesvolle arbeidsrelaties.

Omdat jongeren het houden van groepsgesprekken lastig vinden heeft Burg de Man van Opleidingsinstituut Justitie door middel van gamification getest of dit de behandelbereidheid van de jongeren zou vergroten. Uit dit traject is, in samenwerking met Kaliber, De Interactieve Tafel ontstaan.

In het dagelijkse werk treffen recruiters dilemma’s aan. In hoeverre kan jij als recruiter voldoen aan de wensen van je klant, wanneer de wensen afwijken van jouw standaard? Deze dilemma’s en meer worden in deze sessie besproken.

Laurens Simonse, oprichter van Team Rockstars IT, onthult in deze sessie het succes van de “Rockstars Methode” bij het aantrekken en behouden van 600 talenten te midden van uitdagende arbeidsmarktproblemen.

Rockstars IT, het grootste software engineering huis in Nederland, onderscheidt zich door medewerkers als rocksterren te zien en hen zelf opdrachten te laten kiezen.

Laurens Simonse deelt strategieën voor het creëren van een aantrekkelijke werkomgeving, benadrukt het belang van individuele behoeften, en toont hoe investeren in welzijn de teamproductiviteit verbetert.

Het volledige overzicht van alle sprekers vind je hier. Tickets zijn hier te koop.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond