Deel dit artikel
-

AI, transparantie en de menselijke maat thema’s Emerce Recruitment

Het wordt zeker geen reguliere Emerce Recruitment, dat op donderdag 4 april wordt gehouden in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Thema’s zijn dit jaar AI, transparantie en de menselijke maat.

Wil jij alles weten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sourcing, analytics, tooling, campaigning en geïntegreerde recruitmentcampagnes? En dat horen van experts van onder andere het ministerie van Defensie, Moyee Coffee, Essent, Rabobank en Bruynzeel Keukens?

Maar wacht, er is meer. Ben je er klaar voor als Google zich op de Nederlandse jobsmarkt begeeft? Richard Collins van ClickIQ waagt zich aan een voorspelling. Verder wijdt regisseur Martin Koolhoven (Brimstone, anyone?) je in in de art of storytelling en je kunt je recruitmentkennis testen in de pub quiz. Roland van der Vorst neemt je mee in het verschil tussen mens en machine. Stof tot nadenken is bij deze sessie gegarandeerd.

Helemaal uit je comfortzone word je gehaald bij de commandosessie ‘En jij denkt dat je niet te breken bent? Think again!’ Met als doel: optimaal presteren als individu of als team, zoals dat wordt bereikt bij de special forces.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond