Deel dit artikel
-

AI volop in de schijnwerpers bij Emerce E-Commerce Live!

AI-gedreven personalisatie, chatbots en dynamische prijsstelling: zomaar een paar veelgebruikte AI-toepassingen in de e-commerce. AI blijft zich ontwikkelen en nieuwe mogelijkheden genereren voor e-commerce professionals en het onderwerp komt dan ook uitgebreid aan de orde tijdens E-Commerce Live! volgende week in de Beurs van Berlage.

In een wereld waarin technologie zich in een ongekend tempo ontwikkelt, is het gemakkelijk om je te verliezen in de complexiteit. In een roundtable vertelt Hans van den Berg van Handpicked agencies hoe AI ons leven kan vereenvoudigen op manieren die we nooit voor mogelijk hadden gehouden.

Hans van den Berg is een AI-evangelist met een passie voor het ‘empoweren’ van organisaties met de nieuwste AI-technologie. Hij heeft een schat aan ervaring in het werken met een breed scala aan bedrijven, waaronder fabrikanten, retail- en groothandelsbedrijven en energie- en dienstverlenende bedrijven.

Hans is een groot voorstander van ethische AI, omdat hij gelooft dat AI een positieve rol kan spelen bij het ondersteunen van mensen.

Jurjen Jongejan van valantic deelt een concreet stappenplan om generative AI voor jouw bedrijf te laten werken. Ook deelt Jurjen de meest succesvolle en indrukwekkende praktijkcases van generative AI in e-commerce.

Tetsuo Konno van Google vertelt hoe de AI van Google helpt bij het creëren van betere consumentenervaringen, het verminderen van complexiteit voor marketeers en het genereren van de juiste bedrijfsresultaten.

 

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond