Deel dit artikel
-

Albert Heijn gaat bezorgen in Gent, Aalst, Leuven en de rand van Brussel

Vanaf deze week bezorgt Albert Heijn ook boodschappen in Gent, Aalst, Leuven en de rand van Brussel. Daarmee komt de teller op 800.000 Belgische huishoudens te staan: een verdubbeling van het bezorggebied. Albert Heijn opende vorige week ook twee nieuwe winkels, in Vilvoorde en Merksem. Dat brengt het totaal op 63.

In juli 2020 ging de bezorgdienst ‘Albert Heijn aan huis’ van start met 85.000 huishoudens in Antwerpen. In een aantal stappen is het bezorggebied uitgebreid tot 400.000 huishoudens in de brede regio rond Antwerpen en Mechelen. Vandaag komen daar in een klap 400.000 huishoudens bij.

Het Home Shop Center van Albert Heijn in Eindhoven verzorgt de bezorging in Vlaanderen en levert via twee hubs in Turnhout en Boom aan de klant.

In maart vierde Albert Heijn het 10-jarig jubileum in België met de opening van de zestigste winkel. Drie maanden later zijn het er 63. Later dit jaar openen nog meer nieuwe winkels de deuren, waaronder in oktober een eerste Albert Heijn XL van 4.000 m2 in Mechelen. Het is de bedoeling dat het aantal winkels in Vlaanderen snel groeit naar honderd.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond