Deel dit artikel
-

Albert Heijn lanceert Belgische Appie

Albert Heijn heeft maandag zijn Belgische Appie app gelanceerd. De Nederlandse app is al meer dan tien jaar oud, en hoewel Albert Heijn ook Belgische vestigingen heeft, ontbrak tot nu toe een Belgische app.

‘Albert Heijn België staat voor Hollandse prijzen, een verrassend assortiment en persoonlijke service. Met de Albert Heijn app stop je al dat voordeel in je telefoon – en heb je het altijd bij de hand,’ zo heet het.

Net als bij de Nederlandse app kunnen klanten de folder van de Nederlandse keten voortaan ook digitaal raadplegen op hun telefoon. Ook de Bonus-kaart is beschikbaar op de app.

Verder biedt de app meer dan 17.000 online recepten en een boodschappenlijst.

De smartphone gebruiken om producten te scannen in de winkel en digitaal spaarzegels sparen is nog niet mogelijk. Wel is het de bedoeling dat deze functies op enig moment worden toegevoegd.

Ahold heeft inmiddels 52 winkels in België. De laatste werd begin deze maand in Westmeerbeek geopend.

Albert Heijn is in de omgeving van Antwerpen overigens begonnen met thuisbezorgen. Het gaat om de districten Berchem en Wilrijk en de gemeenten Aartselaar, Borsbeek, Edegem, Hemiksem, Hove, Kontich, Lint en Mortsel. 85.000 huishoudens kunnen gebruik maken van de nieuwe service met de naam ‘Albert Heijn aan huis’. Op 5 augustus worden de eerste boodschappen geleverd.

Foto Albert Heijn

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond