Deel dit artikel
-

Albert Heijn start bezorging van warme maaltijden

Onder de noemer Allerhande Kookt gaat Albert Heijn vanaf vrijdag favoriete Allerhande-maaltijden vers bereiden en bezorgen. Thuisbezorgd.nl en Deliveroo bezorgen de maaltijden binnen 30 minuten warm bij de klant. Allerhande Kookt start in een groot deel van Amsterdam.

In een keuken in Amsterdam West worden door het Allerhande Kookt-team verschillende verse maaltijden bereid. Van rendang met snijbonen en basmati rijst tot paddenstoelenrisotto en hutspot met knolselderij en chorizo, aldus de supermarkt. Klanten kunnen de hoofdgerechten aanvullen met salades, drankjes en nagerechten.

Eerder introduceerde de supermarkt het Bakery Café en de Deli Kitchen in winkels en sinds december hebben AH to go en Thuisbezorgd.nl in Amsterdam een samenwerking.

Allerhande begon in 1954 als krant, in 1983 werd het een magazine. Inmiddels is Allerhande uitgegroeid tot een omvangrijk omnichannel contentplatform. Met een magazine, website, apps en receptkaarten. Met een oplage van ruim twee miljoen blijft Allerhande een van de meest gelezen bladen in Nederland.

Deel dit bericht

1 Reactie

Marijke Stam

Strak plan

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond