Deel dit artikel
-

Albert Heijn start proef met mobiel Pick Up Point

Albert Heijn start 8 september een proef met een mobiel Pick Up Point. Een mobiel ophaalpunt kan flexibel ingezet worden, bijvoorbeeld als op een locatie tijdelijk meer klanten zijn. Harlingen krijgt de primeur.

Het ophaalpunt verschilt verder niet van de andere Pick Up Points: klanten bestellen hun boodschappen op ah.nl, en kiezen voor een locatie van het mobiele Pick Up Point. De boodschappen worden verzameld, naar een distributiepunt in de omgeving van de tijdelijke locatie gebracht en vanaf daar in een aanhangwagen afgeleverd op de locatie.

In Harlingen richt de supermarkt zich op de half miljoen gasten van Terschelling. Zij kunnen, voordat ze de boot op gaan, snel hun boodschappen ophalen en meenemen naar het eiland.

Het Pick Up Point blijft tot begin november en is geopend op donderdag en vrijdag van 16.00-20.00 uur en op zaterdag van 8.00-12.00 uur. Het Pick Up Point bevindt zich op het parkeerterrein van de Albert Heijn-winkel aan de Zuiderhaven.

Deel dit bericht

2 Reacties

Willem Maatman

Misschien valt er nog meer voor AH te verdienen als ze met een drone vloot naar de eilanden vliegen en de ontzettend belangrijke boodschappen vast bij de huisjes neerzetten. Ongelofelijke service! Hebben de eilanders het nakijken! Hoe ziek kun je zijn in je jacht op de centen!

Desire

Ga toevallig morgen naar Terschling. Er zit een Jumbo en een Spar binnen 10 minuten van ons verblijf. Niks mis mee…. Maar AH verziekt zo wel de markt op het eiland behoorlijk. Boycot.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond