Deel dit artikel
-

Albert Zwart benoemd tot managing director Staples

Per 15 november 2023 is Albert Zwart (1980) de nieuwe managing director van Staples Benelux, totaalleverancier van kantoorbenodigdheden. De in Groningen afgestudeerde econoom neemt na de doorstart van Staples het stokje over van George Steur, die de afgelopen drie jaar het bedrijf in Almere heeft geleid.

Naast zijn nieuwe functie bij Staples blijft Albert Zwart ook werkzaam als managing director bij 123zakelijk. Met het oog hierop verhuist de organisatie van 123zakelijk in Nederhorst den Berg naar het pand van Staples in Almere.

Na overeenstemming over de overname van Staples Benelux door e-commercebedrijf 123inkt.nl is alles in werking gezet om het belangrijkste deel van de werkgelegenheid veilig te stellen en klanten weer snel te beleveren. In korte tijd is het gelukt om alle onderdelen binnen Staples weer operationeel te krijgen en de vele orders uit te leveren. Het vormt het startpunt voor verdere groei en de positionering van Staples als betrouwbare en dynamische speler in de markt.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond