Deel dit artikel
-

ALD Automotive en autodeelplatform SnappCar gaan leasen en autodelen combineren

ALD Automotive en autodeelplatform SnappCar gaan leasen en autodelen combineren. Er is een autodeelpilot opgestart met de Dacia Logan MCV’s. ALD Automotive biedt de auto’s via een private leasecontract aan, met de afspraak dat de contractant de leaseauto minimaal tweemaal per maand verhuurt via het platform van SnappCar. De private leaserijder kan hiermee het leasemaandbedrag (deels) terugverdienen.

Uit eigen onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de leaserijders bekend is met het deelconcept van SnappCar, maar dat nog maar een klein percentage er wel eens gebruik van heeft gemaakt.

In bepaalde plaatsen blijft het aanbod dan ook achter bij de vraag. Via de samenwerking met ALD Automotive is SnappCar naar eigen zeggen nog beter in staat het potentieel van autodelen te benutten.

De private leaserijder betaalt een vast bedrag per maand voor de leaseauto. De contractant wordt geacht de auto minimaal twee keer per maand te verhuren via SnappCar en ontvangt daardoor een vaste, maandelijkse korting van 65 euro die verwerkt is in het leasebedrag. Deelt de leaserijder vaker zijn auto via SnappCar, dan kan er nog eens extra worden verdiend.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond