Deel dit artikel
-

AliExpress koppelt met iDEAL

De internationale handelssite van het Chinese Alibaba, AliExpress genaamd, koppelt met iDEAL zodat Nederlanders makkelijker kunnen betalen voor buitenlandse aankopen.

E-commerceuitgave Twinkle merkt op dat het Nederlandse ‘filiaal’ van AliExpress de nieuwe betaaloptie sinds kort aanbiedt. Tot voor kort was creditcard de enige betaaloptie voor Nederlanders.

De Chinese handelssite wordt daarmee weer een stukje aantrekkelijker voor Nederlandse consument, omdat ze een vertrouwd betaalmiddel kunnen gebruiken. Bovendien is de site in het Nederlands opgesteld en zijn de verzendkosten vanuit China doorgaans laag. De Chinese posterijen subsidiëren buitenlandse verzendingen om het gebruik van AliExpress in het buitenland te stimuleren.

Deel dit bericht

2 Reacties

Rudsel

kan ik al via iDeal bij aliexpress betalen. Ik wil een bestelling via iDeal doen, maar ik zie (nog) geen icon van iDeal op de webside van Aliexpress. wat moet ik doen?

atlas1302

Het kan gewoon via Ideal, ook in het buitenland. Nu sinds kort kunnen we in het buitenland niet meer met Ideal terecht, alleen Nederlanders!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond