Deel dit artikel
-

Alle betaalpassen ABN geschikt voor contactloos betalen

Vanaf 15 december kunnen alle 5,2 miljoen ABN AMRO-klanten hun betaalpas gebruiken om contactloos te betalen. De bank heeft de afgelopen maanden de betaalpassen die nog niet contactloos waren, versneld vervangen.

Het aantal bankpassen waarmee contactloos kan worden betaald in Nederland stijgt snel. Inmiddels is een op de drie betaalautomaten geschikt voor contactloos betalen.

Uit landelijke cijfers blijkt dat er vorige maand in Nederland voor de 100 miljoenste keer contactloos is betaald.

Deel dit bericht

4 Reacties

ABN klant (Gelderland)

Hopen dan maar dat de huidige problemen zijn opgelost!

Als je nu namelijk via google chrome bij ABN AMRO wil inloggen komt er een melding dat de application / becon-plugin niet wordt ondersteund.

Ben Scholten

ABN is altijd wel goed geweest. Maar de laatste tijd minder, omdat Abn nu weer op de beurs staat genoteerd. Ik herinner mij nog 2008 toen de overheid de banken moesten steunen om door slechte investeringen in de VS de banken in Nederland om zouden vallen. Nu 7jaar later weer beurs genoteerd, als dat maar goed afloopt!!!!! Mvg. Ben Scholten.

Jacob Lageveen

Ik ben zelf niet zo blij met dat contactloos betalen. Tuurlijk het is handig, maar het is vooral voor oudere mensen of mensen die niet zo goed opletten een erg groot risico. Zonder pincode geld van je pas af trekken? Gewoon niet doen!

Lex

Wat is het verschil tussen zonder pincode geld uit je beurs halen en zonder pincode geld van je pas halen??????

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond