Deel dit artikel
-

Alsnog op safari met Virtual Gorilla bril

Afrika specialist Matoke Tours stuurt klanten een VR-bril per post toe en haalt zo Afrika naar de Nederlandse huiskamer toe.

De Bossche reisorganisatie heeft te kampen met de gevolgen van de coronacrisis. Sinds 12 maart is de omzet met 99 procent gedaald. Ondanks het negatieve sentiment over vouchers en verre reizen, willen veel klanten omboeken naar volgend jaar.

Omdat een verre reis er even niet in, heeft Afrika specialist Matoke Tours zélf safari video’s geproduceerd in VR. De virtuele safari’s zijn thuis ‘levensecht’ te beleven in combinatie met de ‘Virtual Gorilla bril’.

Naast de VR bril heeft Matoke Tours ook zelf de 360 graden videoproducties gemaakt samen met een filmbedrijf uit Amsterdam.

Matoke Tours vraagt 12,50 euro voor het opsturen van de bril. De opbrengsten worden gedoneerd aan de freelance chauffeurs die voor Matoke Tours in Afrika werken en nu al enige tijd zonder inkomsten zitten.

Deel dit bericht

1 Reactie

Paul Gevers - Matoke Tours

Leuk dat jullie het artikel hebben geplaatst!

Ik mis alleen nog een doorverwijzing naar de pagina waar de bril kan worden besteld en waar je meer informatie vindt over ons VR gorilla project.

Dat is matoketours.nl/virtualgorilla

Groetjes, Paul

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond