Deel dit artikel
-

Amac opent vestiging voor Gooise professionals

Amac, de grootste Apple Premium Reseller van Nederland, opent morgen in Hilversum een op mediaprofessionals toegespitste vestiging.

Het filiaal aan de Kerkstraat 32 in Hilversum is de 46e Amac-vestiging in Nederland en na Bussum de tweede in ’t Gooi. De nieuwe vestiging is een maatje groter dan de vorige, namelijk 240 vierkante meter.

Het marktaandeel van Apple in mediahoofdstad is hoger dan in de rest van Nederland. Amac heeft daarom het assortiment in het nieuwe filiaal op die klantenkring aangepast en levert bovendien meer producten op maat, bijvoorbeeld Macs met een grotere opslag, modellen met een snellere videokaart of een hogere processor-snelheid.

Daarnaast is in de nieuwe zaak rekening gehouden met de smaak en voorkeuren van inwoners van ‘t Gooi: er zijn luxe telefoonhoesjes en lederen accessoires. Ook is er een grotere servicebalie waar later dit jaar een lokale reparatieservice komt. Daarnaast is de iMember-service populair in ’t Gooi; de dienst waarbij Amac zijn klanten tegen een vast jaarlijks tarief trainingen en ondersteuning biedt.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond