Deel dit artikel
-

Amac start eigen abonnement voor Apple producten

Apple-specialist Amac heeft een eigen abonnementsvorm geïntroduceerd. Klanten ontvangen een nieuw Apple-apparaat en betalen vervolgens een vast maandelijks bedrag, gebaseerd op het verschil tussen de nieuwwaarde van het apparaat en de restwaarde na twee of drie jaar.

Met het Amac-abonnement kan een klant online of in een van de vijftig winkels een nieuw apparaat uitkiezen en een vast bedrag per maand betalen. Als een nieuwe iPhone 1000 euro kost en na twee jaar een restwaarde van 400 euro heeft, dan betaalt de klant het verschil van 600 euro in maandelijkse termijnen af. B

Bij het maandbedrag komt nog een wettelijk vastgestelde rente. Klanten kunnen de telefoon vervolgens gebruiken met een al dan niet bestaand sim-only-abonnement bij een provider naar keuze. Het is ook mogelijk de aanschaf van accessoires, zoals een oplader of beschermhoesje mee te nemen in het maandbedrag.

Amac is de eerste in Nederland die dit concept voor Apple-producten aanbiedt. Naast het abonnement, gaat Amac ook refurbished Apple-apparaten verkopen.

Volgens Bindels zijn consumenten voor een sim-only-abonnement ook veel goedkoper uit dan wanneer ze een telefoonabonnement inclusief telefoon afsluiten.

Apple-apparaten die na de abonnementsduur worden ingeleverd, zal Amac weer verkopen als refurbished producten. Datzelfde geldt voor andere Apple-producten die worden ingeleverd.

De ingeleverde apparaten worden uitgebreid gecheckt door gecertificeerde technici en krijgen een bepaalde gradatie. Alleen producten die zo goed als nieuw zijn of lichte gebruikerssporen hebben, worden weer verkocht door Amac.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond