Deel dit artikel
-

Amazon gaat Nederlandse startups helpen

Amazon wil vanuit zijn nieuwe Haagse kantoor startups in ons land helpen bij het vinden van financiering. Dat vertelt CTO Werner Vogels aan de De Financiële Telegraaf. Vogels en Neelie Kroes openen zo dadelijk het congres The Next Web in Amsterdam, waar ze meer over dit initiatief gaan vertellen.

Volgens Vogels is het voor jonge bedrijven in Nederland moeilijker om in contact te komen met durfinvesteerders dan in de VS. Daarom wil zijn bedrijf een handje helpen, bijvoorbeeld door bedrijven gebruik te laten maken van zijn cloudactiviteiten, maar ook om meer data te analyseren. Unilever, Royal Dutch Shell en PostNL zijn vaste afnemers van Amazon Web Service-diensten.

Vogels opent om 9.00 uur samen met Neelie Kroese The Next Web, het Engelstalige congres in de Gashouder in Amsterdam dat zich graag profileert als The Global Arena of Innovation. Diverse startups zullen zich er presenteren.

Deel dit bericht

4 Reacties

Marco Coninx

Goed initiatief!

Target Vision Media

Waar kan je hier meer info over vinden?

Supermarkt Ed Home

Graag zou ik meer informatie en / of in contact komen met partijen die mij kunnen helpen mijn supermarktconcept in de markt te zetten.
Super initiatief, Ik hoor graag van jullie.

Vriendelijke groeten,

Ed Janssen

Hans

Dat is innovatie!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond