Deel dit artikel
-

Amazon neemt voorschot op Prime Day

Amazon.com trekt het begin van zijn internationale koopjes Prime Day twee weken naar voren. Abonnees van Prime kunnen nu al tientallen procenten korting vangen, maar wel alleen op producten en diensten van Amazon.

Vanaf vandaag strooit Amazon met zogeheten Early Prime Day-deals en dat duurt twee weken. Want pas dan begint het koopjesfestijn Prime Day. Het online warenhuis doet er echter alles aan om het publiek hongerig te maken en nu al de portemonnee te laten trekken.

Tot de Early Prime Day-deals behoren bijvoorbeeld zaken als: korting op huurprijzen voor Prime Video en streaming muziek, maar ook tijdelijke beschikking over gameskins via Twitch.

De feeststemming in de voorverkoop wordt volgende week verder opgejaagd met speciale video-uitzendingen. Woensdag over een week vindt er een heus Prime Day Concert plaats. Dan worden er optredens gestreamd van onder meer Taylor Swift. De drie dagen daarna neemt een aantal bekende Amerikanen het tegen elkaar op op Twitch.

E-commerceplatformen hebben er een gewoonte van gemaakt om een dag in het jaar een grote, gehypte uitverkoop te houden. Een week geleden harkte JD.com uit China zo nog 29 miljard dollar binnen. Alibaba houdt in november (11/11) altijd zijn Singles Day, wat vorig jaar 31 miljard dollar opleverde.

Deel dit bericht

4 Reacties

robert

grote, getypte uitverkoop …. gehypte, waarschijnlijk ?

Erwin Boogert

::zucht:: … autocorrectie …

Maar met dank aan jou als alerte lezer is dat dan weer wel snel rechtgezet.

Ad

Dit voorschot is wel heel erg innovatief zeg, ongeheurd!!!

Jelle

Nice, de Prime Day gekte is losgebarsten. Ben benieuwd naar de kortingen dit jaar. Vorig jaar een LG monitor met flinke korting kunnen bemachtigen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond