Deel dit artikel
-

Amazon ontkent plannen bitcoinbetalingen

Amazon ontkent geruchten dat het tegen het einde van het jaar bitcoinbetalingen wil accepteren.

Na een bericht maandag in de Londense krant City A.M.  schoot de koers van de Bitcoin 14 procent omhoog (inmiddels staat de munt weer op verlies).

Amazon ontkende niet dat er interesse is voor cryptogeld. Het misverstand is ontstaan doordat het bedrijf op 22 juli een vacature plaatste voor een expert digitale valuta en blockchain.

Inmiddels benadrukte Elon Musk van Tesla dat zijn bedrijf bitcoinbetalingen weer zal hervatten als blijkt hoeveel hernieuwbare energie wordt gebruikt om de munten te delven.

Deel dit bericht

2 Reacties

Elon de Hond

Lekker onvolledig, eenzijdig snel nieuwsbericht weer. Bitcoin staat nog steeds op behoorlijke winst en veel experts houden er rekening mee dat de vacature plaatsing de opmaat is voor crypto betalingen acceptatie nog voor einde jaar. Twitter is hier ook mee bezig

Ronny

Dit soort reacties komt altijd van mensen die beleggen in crypto’s en willen dat de koers omhoog gaat, vooral de laatste maanden, want wat hebben ze weer een bak geld verloren.

Maar voorlopig is het weer eens gebakken lucht: ‘Notwithstanding our interest in the space, the speculation that has ensued around our specific plans for cryptocurrencies is not true.’

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond