Deel dit artikel
-

Amazon opent kapperszaak in Londen

Het is geen verlate 1 april-grap. Amazon opent zijn eerste kapperszaak in Londen, Amazon Salon.

De salon van 140 vierkante meter en twee verdiepingen is vooral bedoeld om nieuwe technologie te demonstreren. Zo kunnen klanten met behulp van augmented reality experimenteren met verschillende haarkleuren en -stijlen.

Tijdens de behandeling kunnen klanten genieten van entertainment op Fire-tablets.

De salon volgt op de lancering van de Amazon Professional Beauty Store op Amazon.co.uk en is vooral bedoeld voor haar- en schoonheidsbedrijven die kennis kunnen nemen van meer dan tienduizend beautyproducten en -benodigdheden, van stijltangen en tondeuses tot krulspelden en haardrogers. De winkel biedt professionals voordelen zoals groothandelsprijzen en facturering, geen minimale bestelwaarde, snelle levering en meer.

De haarverzorgings- en stylingdiensten bij Amazon Salon worden verzorgd door Elena Lavagni, eigenaar van Neville Hair & Beauty, een onafhankelijke salon gevestigd in Londen.

Om producten te kopen heb je een Amazon-account nodig. Afrekenen gaat, in tegenstelling tot zijn voedingswinkels, nog gewoon via de kassa.

Amazon Salon zal in eerste instantie alleen open zijn voor Amazon-werknemers, maar binnen enkele weken is het grote publiek aan de beurt.

Amazon benadrukt dat er geen plannen zijn om meer Amazon Salons te openen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond