Deel dit artikel
-

Amazon zoekt in Nederland 100.000 vierkante meter aan distributieruimte

Amazon wil een distributiecentrum van 100.000 vierkante meter openen in Nederland. Dat meldt Vastgoedmarkt op basis van goed ingevoerde bronnen in de logistieke vastgoedwereld.

Amazon heeft een zoekvraag uitstaan van 100.000 vierkante meter aan distributieruimte. Dergelijke locaties zijn zeer schaars. Verdere details ontbreken nog.

Er was al wel een dc op het industrieterrein Avantis bij Heerlen, letterlijk op de grens van Duitsland en Nederland. Personeel wordt zowel in Duitsland als Nederland geworven, maar tot dusverre richt dit dc zich op de Duitse markt.

Amazon levert momenteel veel bestellingen in Nederland vanuit een bezorgcentrum op Schiphol, maar de producten komen oorspronkelijk uit Duitsland.

Amazon is sinds 2015 actief in Nederland. Vanaf 2020 is er ook een Nederlandstalige website, terwijl de producten nog uit Duitsland komen.

 

Deel dit bericht

1 Reactie

BCK

Jammer Amazon, het stroomnet zit vol en er is tegenwoordig ook weinig personeel te vinden en alsof mensen uberhaubt nog in die VOC achtige omstandigheden willen werken…… Ga maar weer fijn weg uit Nederland, Nederland heeft Amazon echt niet nodig…

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond